clanek-1
  • Klub

  • 13.09.2013

Néstor Albiach odpovídal na otázky fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Néstora Albiacha na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci. Otázky neprošly redakční úpravou.

Joecole7:Je pravda, že o Tebe měla zájem Málaga CF a Valencia CF a Tys si vybral Duklu?
NÉSTOR: O Málaze nic nevím. Co se týče Valencie, je to pravda, ale šlo o tým B, takže nakonec jsem si vybral Duklu - je to první liga, tedy i na lepší ekonomické a profesionální úrovni.

Jack: Zdravím, Jak se těšíte na pohár do Třince? Zajímalo by mě jak k poháru přistupujete a jak rozebíráte soupeře z nižších soutěží proti, kterým hrajete v poháru? A jaký je rozdíl mezi přípravou na ligu a na pohárový tým z nižší soutěže? Je těžší se připravit na tým z nižší soutěže, který neznáte než na tým v lize?
Děkuji
NÉSTOR: Do Třince se těším, ale můj postoj k tomuto zápasu je zcela stejný jako ke každému jinému. I příprava na utkání probíhá stejně intenzivně a se stejnou chutí. Že jde o tým z nižší soutěže, neznamená, že je třeba se připravovat jinak. Připravujeme se stejně jako na zápas s protihráčem, kterého známe.

Michal Srba: Dobrý den,chtěl bych se Vás zeptat,kdo je v Dukle Váš nejlepší kamarád po lidské stránce.Moc děkuji a přeji Vám a Dukle mnoho úspěchů do budoucna.Je mi 15 let
NÉSTOR: Asi nejlépe si rozumím s Josém Romerou, protože je to také Španěl, znám ho celý svůj život, pochází ze stejného města a dokonce se znají i naši rodiče. Ale moc dobře vycházím rovněž s celým týmem. Děkuji.

Kouk: Klasická otázka...Barcelona nebo Real? Nebo snad dokonce Dukla? :-)
NÉSTOR: Dukla, je to můj tým přece! Madrid ani Barcelona není moje liga :-)

BAGRISTA: NÉSTORE DÍKY ZA PŘEDVÁDĚNOU HRU TVOJE SPOLUPRÁCE S ANTONIEM JE PARÁDNÍ PODÍVANOU. PRO MĚ SEŠ MOMENTÁLNĚ NÁŠ NEJLEPŠÍ ÚTOČNÍK VĚŘÍM,ŽE DUKLU POMŮŽEŠ ZASE O NĚCO POVZNÉST A NASÁZÍŠ SOUPEŘŮM CO NEJVÍC GÓLŮ. BOJUJEŠ ZA DUKLU JAKO ŠPANĚLSKÝ TOREADOR.TAK PŘEJI V TOM BOJI CO NEJVÍC ŠTĚSTÍ. ATˇ POKOŘÍTE CO NEJVÍC SOUPEŘŮ. MY FANOUŠCI BUDEME VŽDY S VÁMI
NÉSTOR: Moc děkuji, ale stále je co ukazovat. Mým cílem je dát za Duklu co nejvíce gólů, ať je i nadále na co koukat :-)

Lukas: Ahoj Nestore jak si na sobe pracoval kdyz si byl maly?
NÉSTOR: Fotbal hraju už od šesti let a je to to, co jsem chtěl dělat odjakživa. Takže trénuji každý den a tvrdě na sobě pracuji.

ROMAN VOLF: Ahoj Néstore jak se ti libi v dukle a co rikas na Prahu dale se chci zeptat jake cile si davas pro tuhle sezonu a kolik das paradnich branek ktere umis davat preju ti at se ti u nas v Dukle dobre dari s pozdravem fanousek Roman Volf Ahoj
NÉSTOR: V Dukle se cítím moc dobře, spoluhráči a zkrátka celý tým je vážně skvělý, se vším mi pomáhají. A v Praze se mi líbí moc. Gólů se budu snažit dát co nejvíce, aby se mohla Dukla posunout do Evropské ligy.

Milan:Ahoj Nestore, viděl jsem Tě trénovat s kondičním trenérem. Jak spolu vycházíte a co kondiční tréninky pod jeho vedením....? Jsou dobré a výživné.....? Děkuji a přeji Ti vše nej!!! Dukla!!!! Milan
NÉSTOR: Moc mě povzbuzuje a pomáhá s přípravou, je to ten nejlepší kondiční trenér, jakého jsem kdy měl. Vycházím s ním moc dobře, je to super chlap. Také děkuji!

Pavel:Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1?
NÉSTOR: Na formuli moc nekoukám, zas takový fanoušek nejsem, ale když bude vyhrávat Alonso, tak budu spokojený.

Honza: Ahoj Roger, komu fandíš ve španělské liza?, jaký je podle tebe zásadní rozdíl mezi španělským a českým fotbalem?, byla by Dukla schopna hrát španělskou ligu na důstojné úrovni?. Obdivuji tvůj talent a přeji mnoho úspěchů do budoucí fotbalové kariéry.
NÉSTOR: Fandím Valencii! Z Valencie pocházím a je to klub mého srdce :-)
Mezi španělským a českým fotbalem zas takový zásadní rozdíl není, španělský je možná o něco rychlejší a kvalitnější, ale v Čechách se na tom hodně pracuje, takže právě proto jde český fotbal nahoru. 
Dukla by španělskou ligu hrát mohla, ale musela by se hodně hodně snažit :-) Tvrdě trénovat, aby se mohla srovnávat, ale těžko říct :-) 
Moc děkuji, budu se na Vás na Julisce těšit. Všechny zdravím :-) !