clanek-1
  • Klub

  • 05.09.2013

V úterý nás čeká zajímavé utkání na Julisce

Jak jistě víte, značka Dukla nesdružuje pouze fotbal, ale i mnoho dalších sportovních disciplín, mezi které samozřejmě spadá i atletika, královna sportu, která je jedním z nejvýznamnějších reprezentantů Dukly.

Vrcholový sport, jehož hlavním úkolem je vytvářet podmínky pro sportovní přípravu na vrcholné světové soutěže, má své centrum právě na pražské Julisce, kde je významným způsobem zastoupena atletika a kde také hraje svá domácí utkání FK Dukla Praha.  

A právě v rámci ukončení atletické sezony se na stadionu Juliska odehraje přátelské fotbalové utkání mezi  ASC Dukla a FK Dukla. A to v úterý 10.září od 16 hod. 

Za fotbalovou Duklu nastoupí kompletní realizační tým, včetně trenérů Luboše Kozla a Jana Suchopárka. Dále v dresu FK nastoupí Michal Kolomazník, Tomáš Kulvajt či klubové legendy Günter Bittengel s Janem Fialou.

A kdo bude členem základní sestavy atletického týmu? Můžete se těšit na hvězdný výběr v čele s Romanem Šebrlem, Adam Helceletem, Vítězslavem Veselým nebo třeba Bárou Špotákovou.

Tak neváhejte a přijďte podpořit Duklu, kterou, to už necháme na vás. Utkání se hraje v úterý od 16 hod. na stadion Juliska, vstup zdarma!