clanek-1
  • Články dorost

  • 03.09.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 31. 8. - 1. 9. 2013

Mladší dorostenci se o víkendu střetli s týmy Viktorky Žižkov. Obě mužstva z obou duelů vyšla vítězně, sedmnáctka zvítězila 2:0, šestnáctka 4:2.

FK Dukla Praha U17 - FK Viktoria Žižkov 2:0 (0:0)

Branky: 67. Brabenec (as. Šahini), 73. Polách (as. Brabenec).
Sestava DUK - Štorc - Stýblo (71. Dostál), Pártl, Pešička, Čermák - Telvák (34. Sell), Mammedov (75. Hochmann), Hájek - Tylšar (51. Rybalka), Brabenec, Šahini (61. Polách).

Trenér Pavel Mejdr o utkání s Žižkovem: "Ve třetím MU se nám nepodařilo navázat na kombinační hru z předešlých utkání. Chyběl nám pohyb, tím pádem byla pomalá přechodová fáze a nevytvářeli jsme si žádné brankové příležitosti. Hráči ale celkem dobře pracovali v defenzívě, soupeře do žádné větší šance nepustili. Na konci utkání jsme přeci jen dvě branky vstřelili zásluhou Vojty Brabence."

FK Dukla Praha U16 - FK Viktoria Žižkov 4:2 (3:0)

Branky: 29. a 33. Tkachenko, 34. Kaník, 44. Doležal.
Sestava DUK - Řepa – Kocourek, Kaník, Barták, Lohoyda– Doležal, Tkachenko, Král (52. Šimek) – Garček (50. Koubek), Greš (62. Ulan), Vácha (52. Jardeky).

Trenér Jan Skoupil o utkání s Žižkovem: "Za předvedený výkon v prvním poločase mohu kluky maximálně pochválit. Hráli rychle s míčem, byli přesní v kombinaci a měli vynikající pohyb. Do toho jsme sbírali prakticky všechny odražené míče. Z těchto činností vyplynul náš neustálý tlak na branku hostů. Nebýt nepřesné finální fáze, mohlo být poločasové skóre i dvojnásobné. Druhý poločas už tak dobrý nebyl. Odstoupili jsme od hry, která byla účinná, předržovali jsme míče a zbytečně podstupovali osobní souboje, a tím jsme soupeře sami dostali do hry. Výsledkem tak byly dvě laciné branky, které byly však jen logickým vyústěním. Budiž nám to ponaučením, že v našem případě se hraje utkání plných 80 minut."