clanek-1
  • Juniorka

  • 17.08.2013

Juniorka sehraje další utkání proti Olomouci

Juniorku čeká další cesta, tentokrát zas na Moravu, hned po Ostravě a Varnsdorfu míří do Olomouce. Utkání začíná v 17,00 hodin a sledovat ho můžete online zde.

Olomoucká juniorka v minulém kole zamířila na sever Čech, kde přetnula vítěznou šňůru domácím Teplicím a zvítězila 2:1. Pro tým Sigmy to je třetí výhra z pěti odehraných kol. Dále zvítězila nad týmem Hradce Králové a Příbrami nestačila naopak na Slovácko a Znojmo. Momentálně je s devíti body na 6. místě.

Naši junioři obsazují 17. příčku tabulky s čtyřbodovým ziskem. Poslední utkání se jim povedlo na jedničku, když porazili pražský tým Bohemians 1905 7:3. Dukla si v tomto kole odnesla i ocenění za hráče kola, kterým se stal MIKE FRYČER. Podívejte se ještě před zítřejším utkáním na sestřih toho posledního.


A jak jsme na tom se vzájemnou bilancí? Pro náš tým není příliš příznivá. V prvním ročníku Juniorské ligy Dukla s Olomoucí dvakrát prohrála. Nejprve 0:1 v Olomouci a poté 0:4 na domácím hřišti. Zda tentokrát body shrábne tým Jaroslava Hynka, můžete v pondělí 19. srpna od 17,00 hodin sledovat zde.