clanek-1
  • Klub

  • 11.07.2013

Společné fandění pokračuje i v nové sezoně!

Dukla Praha bude v sezoně 2013/2014 obhajovat šesté místo, na kterém se umístila v loňských dvou ročnících. A k tomu, aby naše mužstvo zopakovalo skvělé umístění z loňské sezony, bude potřebovat co největší podporu!

Proto pokračuje projekt „Společné fandění,“ jehož první dějství se odehrálo v loňské sezoně při utkání se Sigmou Olomouc. „Je skvělé hrát před takovým publikem, které vám fandí. Chtěl bych všem moc poděkovat, že přišli a doufám, že se v takovém počtu sejdeme i na dalších zápasech,“ zhodnotil fandění Pavel Hašek. Společné fandění pak dále pokračovalo v utkáních s Brnem a Mladou Boleslaví.

Spokojenost s tímto projektem projevil i manažer mládeže Petr Studénka. „Vyhodnotili jsme společně s kolegy a sdružením Přátelé klubu, že po prvním povedeném fandění bychom rádi celou věc dělali v pravidelnosti. Chceme, aby se na každé utkání naše děti těšily a proto jsme se dohodli, že na každé domácí utkání vyhlásíme nějaké téma, kde děti mohou probouzet svou tvořivost." 

A právě tématem dalšího fandění je: „PŘIVEĎ SVÉHO KAMARÁDA.“ V pátek 19. července přivítáme na Julisce nováčka ze Znojma a bylo by skvělé odehrát toto utkání před početnou diváckou kulisou. Tak neváhejte a přiveďte své kamarády. Hráči si poděkování za loňskou sezonu určitě zaslouží.

Sraz je v pátek 19. července v 17:30 u sochy Josefa Masopusta