clanek-1
  • Články žáci

  • 27.05.2013

Výsledky žákovských týmů z víkendu 25. - 26. května 2013

Starší žáci o víkendu hostili týmy Kladna. U15 zvítězila 2:0 a U14 naopak prohrála 0:2. Mladší žáci zajížděli do dalekého Sokolova, kde zvítězili. U13 7:5 a U12 11:7.

FK DUKLA Praha U15 - SK Kladno 2:0 (1:0)

Branky: Kocourek, Garček.
Sestava DUK - Řepa - Jardeky, Kaník, Kocourek, Garček - Hosnédl (35. Joun), Masopust (35´ Dufek), Šimek (35. Král) - Greš (45. Aidar), Tkachenko, Vácha (35. Kodet).

Hodnocení trenérů Fišara a Kohoutka: "Rádi bychom chlapce pochválili za celých 70 minut. Kluci dokázali po celé utkání udržet správné postavení a tím kontrolovali hru. I když nás soupeř již od rozehrávky napadal skoro celé utkání, tak jsme nepanikařili a s hlavou nahoře dokázali rozehrát a zahájit hru. Bohužel se nám nepodařilo proměnit ani polovinu šancí, ale nasazením až do konce kluci utkání zvládli a zaslouženě vyhráli. Děkujeme všem kamarádům a rodičům za podporu v tomto fyzicky náročném utkání."

FK DUKLA Praha U14 - SK Kladno 0:2 (0:0)

Sestava DUK - Pakeš - Bažant, Praus, Šmalcl, Mareš (61.Gabal) - Kosík (36.Kubů), Mentberger, Štědrý - Bažo, Hamborský, Bell (51.Gabriel).

Hodnocení trenéra Večeři: "V prvním poločase jsme sehráli téměř vyrovnanou partii proti prvnímu týmu tabulky. Téměř proto, že zvláště našim křídelním hráčům se po celé utkání nedařilo udržet míč, což nás pak dostávalo pod tlak, který se ale vystupňoval až ve druhém poločase. Fyzicky i fotbalově měl soupeř z Kladna v každé řádě hráče, který udělal rozdíl ve hře. Soupeři gratulujeme k prvnímu místu v tabulce a celkovému vítězství v naší skupině."

FK Baník Sokolov - FK DUKLA Praha U13 5:7 

Branky: Nussbauer, Kalabis, Vácha 2x, Babka, Houha, Rattay.
Sestava DUK - I.: Nosek – Žáček, Tvrdík – Hamborský, Babka, Studnička, Houha – Drozd -- Bohdan, Hladík, Jůza, Tříska. II.: Švarc – Štěpánek, Novák – Nussbauer, Ferreira, Vácha, Rattay – Racocha --Kalabis, Švihálek, Kadlec.

Hodnocení trenéra Žipaje: "V Sokolově jsme odehráli kvalitní utkání s kvalitním soupeřem, který měl ve svých řadách fotbalově silné hráče. Za I. poločas musíme kluky pochválit. Prezentovali jsme se dobrou hrou na obou hřištích, podpořenou dobrými individuálními výkony a dostatečným množstvím šancí. Škoda, že jsme ke konci polevili a individuálními chybami nabídli domácím snížení. Kluci ze Sokolova vycítili šanci a nepříjemná byla hlavně I. sedmička soupeře, která se častěji dostávala do zakončení po rychlých a kvalitních protiútocích. Kluci se s tím ale porvali statečně a neustále se tlačili dopředu a do zakončení. Škoda, že jsme většinu šancí nedohráli efektivněji a ve větším klidu až do konce. Také bychom rádi poděkovali rodičům, kteří vážili cestu do Sokolova za jejich podporu."

FK Baník Sokolov - FK DUKLA Praha U12 7:11 (3:5)

Branky: Jarovský 3x, Novichikhin 2x, Novák 1x, Dolák 1x, Kozel 1x, Janků 1x, Ludvíček 1x, Linhart 1x.
Sestava DUK - Absolín, Basl - Matoušek, Peake, Mentberger, Janda, Vožický, Kočí, Žůrek, Kozel, Astaloš, Jarovský, Novichikhin, Novák, Janků, Linhart, Stanislav, Ludvíček, Dolák.

Hodnocení trenéra Ziedlera: "V dalekém Sokolově jsme odehráli za neustálého a vydatného deště oboustranně velmi fotbalové utkání. Do náročného utkání, kdy se v jeho průběhu na umělé trávě dokonce vytvářely louže, jsme vstoupili lépe, nicméně domácí s námi herní kvalitou drželi krok a hrál se pohledný fotbal, kdy se hra přelévala od branky k brance. V útočné fázi jsme byli o něco efektivnější a i konečný brankový rozdíl je zasloužený. V utkání jsme bohužel střídali hezké fotbalové momenty s velkým množstvím individuálních chyb při řešení některých situací. Soupeři patří poděkování za snahu o fotbalové pojetí hry."