clanek-1
  • Juniorka

  • 26.05.2013

Juniorka: V pondělí do Mladé Boleslavi

Po nedělním utkání áčka proti Mladé Boleslavi, bude čelit týmu z města Škodovek i hráči naší juniorky. Na jeho hřiště zavítají v pondělí 27. května 2013 a utkání začíná v 15,00 hodin.

Juniorka Dukly se poslední kola dost zvedla, což předvedla i v posledním domácím utkání, kdy dokázala otočit nepříznivý výsledek a nakonec porazit Jablonec brankami Kotlíka a Čapka 2:1.

Mladá Boleslav ve 31. kole zajížděla na hřiště Slavie, kde utržila prohru 0:3. Se 44 body se nachází na 7. místě tabulky, tedy celkem 4 pozice a 5 bodů nad naší Duklou.

Na podzim, kdy naše juniorky poprvé poměřily své síly, vyšli z utkání lépe naši kluci a porazili mladoboleslavské mužstvo 2:1. Věříme, že i v tomto utkání zvítězí, a proto sledujte on-line průběh zápasu zde.

„Zítra nás čeká hodně těžký soupeř. Celé utkání se bude hodně odvíjet i od dnešního utkání áčka, protože v Mladé Boleslavi hodně nastupují právě hráči z prvního týmu. Přesto jsem přesvědčen, že jsme se hodně psychicky i herně zvedli, naposledy jsme zvládli otočit Jablonec, takže určitě budeme schopni urvat dobrý výsledek i v Boleslavi a kromě něj i předvést hezkou hru,“ uvedl trenér Jaroslav Peřina.