clanek-1
  • Články žáci

  • 20.05.2013

Výsledky žákovských týmů z víkendu 18. - 19. května 2013

Víkendové zápasy přinesly týmům Dukly dvě výhry, jednu remízu a jednu prohru. FKD U15 podlehla Baníku Sokolov 1:2 a se stejným soupeřem remizovala FKD U14 4:4. Mladší žáci naopak slavili vítězství nad FAŠV Varnsdorf, FKD U13 19:7 a FKD U12 20:1.

FK Baník Sokolov - FK Dukla Praha U15  2:1 (1:1)

Branky: Kocourek.
Sestava DUK - Czehowsky - Aidar (35. Dležal), Kaník, Kocourek, Garček (35. Jardeky) - Brož (35. Šimek), Masopust (35. Dufek), Král (35. Joun) - Koubek, Greš, Vácha (35. Tkachenko).

Hodnocení trenérů Fišara a Kohoutka: "V utkání proti prvnímu týmu v tabulce jsme si nevedli zle. Snažili jsme se kombinovat, ale nedokázali jsme se posunout dále než do středu hřiště. Soupeř důrazně a agresivně napadal, a to nám dělalo problémy. Komunikace a herní spojení mezi obranou a útokem nefungovalo ideálně. V průběhu celé hry jsme měli až příliš mnoho nevynucených chyb a ztrát. Z celkového pohledu na utkání musíme konstatovat, že jsme byli fotbalovější, ale soupeř měl více šancí a zaslouženě vyhrál. Kluci se snažili, ale tentokrát to na lepší výsledek nestačilo. Děkujeme všem, co nás přijeli povzbudit tak daleko od domova."

FK Baník Sokolov - FK Dukla Praha U14  4:4 (1:3)


FK Dukla Praha U13 - FAŠV Varnsdorf  19:7 (5:1, 4:1 / 5:2, 5:3)

Branky: Babka 3x, Houha, Bohdan 2x, Žáček, Tvrdík 2x, Švihálek, Kadlec, Studnička 2x, Racocha, Jůza, Tříska, Hamborský, Nussbauer 2x, Novák.
Sestava DUK - I: Švarc – Žáček, Tvrdík – Bohdan, Babka, Vácha, Houha – Pelc --- Drozd, Hladík, Švihálek, Kadlec. II: Nosek – Štěpánek, Novák – Hamborský, Štancl, Studnička, Rattay – Nussbauer --- Jůza, Racocha, Tříska.

Hodnocení trenéra Žipaje: "Celkem slušné utkání z naší strany, které jsme odehráli ve vyšší rychlosti než předchozí zápas, s množstvím hezkých kombinací i kvalitních individuálních akcí. Cíleně jsme se snažili hrát hodně nahoře i včetně brankářů, kteří se pohybovali na pozicích těsně za obrannou dvojicí. Soupeř nás za to také několikrát potrestal, většinu těžkých odpovědných situací (kde za sebou nemáte brankáře) ale kluci s přehledem zvládli. Dnes nás potěšila také vyšší efektivita a kvalitnější zakončení na obou hřištích."

FK Dukla Praha U12 - FAŠV Varnsdorf  20:1 (7:0)

Branky: Novák 3x, Peake 3x, Novotný 3x, Mentberger 2x, Kočí 2x, Holoubek 1x, Pospíchal 1x, Janků 1x, Čečetka 1x, Linhart 1x, Žůrek 1x, Jarovský 1x.
Sestava DUK - Absolín, Basl - Janda, Vožický, Holoubek, Kozel, Mentberger, Novák, Žůrek, Ludvíček, Kočí, Dolák, Čečetka, Peake, Linhart, Jarovský, Pospíchal, Janků.

Hodnocení trenéra Kondera: "Už od začátku utkání naši hráči jednoznačně dominovali na hřišti. Snažili se hrát kombinačně, i když na nerovném terénu, a proti soupeři, který bránil v hlubokém bloku s 5-6 bránícími hráči, to nebylo úplně ideální. V první půli chyběla kvalita a klid v zakončení, kvůli zbrklosti a nekoncentraci některých hráčů skončila první půle "jen" 7:0. I ve druhém poločase jsme soupeře jasně přehrávali a k tomu jsme začali proměňovat šance. A tak utkání skončilo vysokým vítězstvím Dukly."