clanek-1
  • Juniorka

  • 19.05.2013

Juniorka: Hostíme čtvrtý Jablonec

Po poslední vysoké výhře nad Českými Budějovicemi (5:1) čeká naše chlapce větší sousto v podobě severočeského týmu FC Baumitu Jablonec, s kterým se utkají v pondělí 20. května od 14,00 hodin na Julisce.

Jablonec s 53 body obsazuje bramborovou pozici v tabulce. Poslední utkání, kdy hostil tým Mladé Boleslavi, se mu příliš dobře nevedlo a podlehl soupeři 0:3. Zaznamenal tak po pěti výhrách v řadě svou třetí porážku v jarní části sezóny.

Na podzim jsme v Jablonci příliš nezářili a odvezli si odtamtud pětigólový výprask (1:5), máme tak co oplácet! Proto se přijďte podívat v pondělí od 14,00 hodin na Julisku a podpořit naše kluky!

Jaroslav Peřina: „V Jablonci jsme na podzim dostali poměrně nářez, takže očekávám, že budeme chtít soupeři oplatit porážku. Poslední dva zápasy jsme zaznamenali herní zlepšení a kluci nabrali zpátky takové to herní sebevědomí, které jsme chvilkami postrádali. Takže věřím, že na Julisce předvedeme dobrý fotbal, který nám přinese tři body, a to takovou cestou, aby se utkání líbilo divákovi a abychom z něj měli všichni dobrý pocit." 

Online můžete sledovat zde.