clanek-1
  • Články žáci

  • 06.05.2013

Výsledky přípravek

O víkendu nastoupily přípravky k pražským derby. Starší přípravky hostili AC Spartu Praha, mladší zase Bohemians Praha 1905.

FK Dukla Praha U11 - AC Sparta Praha 9:28 

Jan Dobrovolný: "Se silným soupeřem jsme drželi krok téměř tři třetiny, kdy jsme mu byli vyrovnaným protivníkem. Vytvořili jsme si dostatek vyložených šancí, ale nedařilo se nám je proměňovat. Bohužel jsme se ani tentokrát nevyvarovali ukvapenosti v rozehrávce a z ní vyplývajícím chybám - za co nás soupeř potrestal."

FK Dukla Praha U10 - AC Sparta Praha 10:23

Branky: Teplý 3x, Peake 2x, Zíka, Ševčík, Komárek, Noack, Těšínský.
Michal Kolomazník: "V tomto utkání zaslouženě vyhrál lepší tým Sparty, naši kluci zaslouží pochvalu za bojovnost a snahu odvézt co nejlepší výkon. Jenom škoda neproměňování šancí."

FK Dukla Praha U9 - Bohemians Praha 1905 24:15 

Branky: Pavlovský 4x, Břeh 4x, Ungerman 3x, Škoch 3x, Babka 2x, Laštůvka 2x, Cizner 2x, Drahovzal 2x, Hunal 1x, Houba 1x.

FK Dukla Praha U8 - Bohemians Praha 1905 21:26

Richard Nagy a Pavel Foltýn: "V dnešním zápase kluci ukázali pravé duklácké srdce a byli Bohemce vyrovnaným soupeřem. Bohemka byla dnes opravdu kvalitní a některé její akce byly velmi vydařené. Nicméně i my jsme se snažili. Výsledkem byli pohledné průniky i kombinace. Chtěli bychom kluky moc pochválit za velkou snahu a skvělý týmový duch!"