clanek-1
  • Články žáci

  • 06.05.2013

Výsledky žákovských týmů

S týmy Admiry Dukla třikrát zvítězila a jednou prohrála. Konkrétně starší žáci FKD U15 vyhráli 3:0 a FKD U14 3:1. Mladší žáci FKD U13 vyhráli 6:3 a FKD U12 prohráli 2:4.

FK Admira Praha - FK Dukla Praha U15 0:3 (0:1)

Branky: Kaník, Brož, Tkachenko.
Sestava DUK - Czehowsky - Aidar (35. Koubek), Joun, Kaník, Jardeky - Sláma (35. Král), Dufek (35. Masopust), Hosnédl (35. Brož) - Doležal, Kodet (50. Tkachenko), Vácha (50. Greš).

Trenéři Fišar a Kohoutek: "V tomto utkání proti sympaticky, ale jednoduše hrajícímu soupeři jsme odvedli dobrý výkon. Během utkání jsme si vytvořili několik příležitostí a tři jsme dokázali proměnit. Utkání bylo pohledné se šancemi na obou stranách. Děkujeme chlapcům za sympatický výkon, rodičům a přátelům za podporu."

FK Admira Praha  - FK Dukla Praha U14 1:3 (1:1)

Branky: Hamborský 2x (Šobr, Mentberger), Brewer (Palivec).
Sestava DUK - Šťovíček - Bažant (36. Praus) - Kosík (11. Mentberger), Šmalc, Mareš - Bažo (57. Pakeš), Kubů, Palivec (36. Šobr) - Brewer, Hamborský, Bell (Stobbe)

Tomáš Večeřa: "Další těžké utkání nás čekalo na půdě Admiry, jejichž hra vycházela z poctivé defenzivy a jednoduché, důrazné hry směrem nahoru. První poločas se velmi podobal nevydařenému utkání na Meteoru. Opět se soupeři z ojedinělé akce podařilo vyrovnat a také se mu dařilo vyhrávat většinu osobních soubojů. Kombinační hru nám stěžoval terén a i naše psychika. Nakonec i ne přes velmi kvalitní hru jsme dokázali najít skulinky v soupeřově obraně a utkání dovést do vítězného konce. Přejeme našemu kapitánovi Kosimu brzké zotavení z pravděpodobné zlomeniny nosu!"

FK Dukla Praha U13 - FK Admira Praha  6:3 (2:0, 2:0 / 1:2, 1:1)

Sestava DUK - Záhora – Doležal, Houha – Tuček, Štancl, Vácha, Rattay – Racocha -- Popovič, Kalabis, Jůza. Sestava: Nosek – Švarc, Tvrdík – Babka, Ferreira, Švihálek, Nussbauer – Drozd – Hamborský, Kadlec, Pelc, Tříska.

FK Dukla Praha U12 - FK Admira Praha 2:4 (0:1)

Branky: Peake 1x, Matoušek 1x.

Sestava DUK - Absolín, Šerák - Matoušek, Peake, Mentberger, Holoubek, Janda, Vožický, Kočí, Žůrek, Kozel, Čečetka, Podzimek, Jarovský, Novichikhin, Novák, Janků, Astaloš, Stanislav, Ludvíček, Dolák.

Patrik Zeidler: "Na závěr náročného programu posledních 10 dní (Slavia, Teplice, turnaj Mikulov) jsme přivítali lídra soutěže, mužstvo z Admiry. Na těžkém terénu jsme měli více ze hry, byli jsme silnější na míči, také kombinačně jsme soupeře přehrávali, ale chyběla nám větší kvalita ve finální fázi. Soupeř oproti podzimu poněkud změnil systém hry a dost často řešil situace jednoduchými odkopy na své silné individuality, které nám činili velké problémy. Ve fyzicky náročném utkání se ve druhém poločase začala projevovat naše únava z posledních dnů a čím dál více jsme prohrávali důležité osobní souboje. Kluci se snažili do poslední minuty o svou hru a na rozdíl od utkání v Teplicích se vydali ze všech sil, bohužel soupeř dal o dvě branky více, k čemuž mu gratulujeme. Brankové příležitosti si vytváříme, jen v nich potřebujeme být více klidnější."