clanek-1
  • Klub

  • 06.05.2013

Společné fandění pokračuje!

V pátek od 18 hod. se utkáme se Zbrojovkou Brno a hráči Dukly věří, že se budou moci znovu spolehnout, tak jako v posledním domácím utkání se Sigmou, na skvělou diváckou podporu! Tématem dalšího společného fandění je vytvoření TRANSPARENTU, kterým můžete podpořit náš „A“ tým!

Právě utkání proti Sigmě bylo prvním, kdy se všichni hráči, rodiče a přátelé nejen naší Dukly, ale i sportu a fotbalu vůbec, sešli u sochy Josefa Masopusta, obdrželi „práskačku“ a vyrazili společně podpořit „A“ tým Dukly v důležitém utkání. 
 
Že se toto fandění nadmíru vyvedlo, potvrdil Pavel Hašek v pozápasovém rozhovoru.  „Je skvělé hrát před takovým publikem, které vám fandí. Chtěl bych všem moc poděkovat, že přišli a doufám, že se v takovém počtu sejdeme i na dalším domácím utkání proti Brnu.“
 
Spokojenost s tímto projektem projevil i manažer mládeže Petr Studénka. „Vyhodnotili jsme společně s kolegy a s novým sdružením Přátelé klubu, že po prvním povedeném fandění bychom rádi celou věc dělali v pravidelnosti. Chceme, aby se na každé utkání naše děti těšily a proto jsme se dohodli, že na každé domácí utkání vyhlásíme nějaké téma, kde děti mohou probouzet svou tvořivost."
 
A právě tématem pátečního společného fandění je vytvoření transparentů, kterým podpoříte tým Luboše Kozla! Fantazii ani počtu transparentů se meze nekladou!
 
Tak přijďte, vytvořte si svůj transparent a buďte hrdí na svůj klub!