clanek-1
  • Juniorka

  • 04.05.2013

Juniorka: Šestá Příbram míří na Julisku!

Pondělí 6. května bude stadion na Julisce svědkem duelu mezi domácí Duklou a hostující Příbramí. Výkop je plánovaný na 14,00 hodin.

Junioři mají z minulého kola co napravovat, když podlehli třetímu týmu od konce tabulky, Táborsku. V utkání jako první skórovali domácí, deset minut na to dokázala Dukla Kuničem odpovědět a vstřelit vyrovnávací branku, to už však neplatilo u dalších branek, kde tu třetí v poslední minutě řádné hrací doby vstřelil náš hostující hráč v soupeřově dresu Pavel Radoš.


Oproti tomu šestá Příbram hostila tým druhé Slávie. I když padly pouze dvě branky, samotné utkání mělo velmi atraktivní průběh. Jako první otevřela skóre Slavia, po chybě domácího brankaře, kterému proklouzl míč mezi nohama. Příbram se dočkala vyrovnávací branky sedm minut před koncem prvního poločasu, když Valenta krásnou individuální akcí obešel celou obranu a prudkou střelou umístil míč k protější tyči, než se nacházel slavistický gólman.

"Od pondělního utkání očekávám zlepšení našeho výkonu oproti poslednímu proti Táborsku, kde jsme některé části zápasu nezvládli. Za to nás domácí potrestali, takže věřím, že si z toho hráči vzali ponaučení, a že dokážeme v nadcházejícím a zároveň těžkém utkání uspět, a to především dobrou hrou. Pakliže bude dobrá hra, může z toho být i dobrý výsledek, takže očekávám, že se o to hráči poperou s maximálním úsilím a nasazením," uvedl trenér Jaroslav Peřina.