clanek-1
  • Juniorka

  • 28.04.2013

V pondělí čeká juniorku Táborsko

Po třech utkáních v sedmi dnech si junioři konečně pořádně odpočinuli a v pondělí 29. dubna je čeká utkání proti Táborsku, které začíná v 17,00 hodin.

V posledním utkání proti Teplicím juniorka nezabodovala, a proto jistě bude chtít zvítězit na hřišti příštího soupeře FC MAS Táborsko.


Táborsko, které se nachází na předposledním místě tabulky, šest bodů nad poslední Ostravou, v posledním kole zajíždělo na hřiště Mladé Boleslavi, které podlehlo 2:4. Stejným výsledkem skončilo i naše poslední vzájemné utkání z podzimní části sezóny.

A jak jsou kluci na zítřejší utkání připraveni?

"Věřím, že dobře, a že to bude lepší, než proti Teplicím, kdy jsme byli nedůrazní v koncovce. Hlavně jsme načerpali nových psychických i fyzických sil, protože jsme ty tři utkání v sedmi dnech odehráli v poměrně malém množství hráčů. V klidu jsme potrénovali jak obrannou, tak přechodovou a útočnou fázi, takže věřím, že to kluci zvládnou. Do utkání s námi nastoupí Radim Jíra, který o víkendu nenastoupil v Kunicích, což je pro nás výrazná posila.Dále se vrátil ze srazu reprezentace Jeřábek s Hanouskem, zdravý je i Kunič s Acostou, takže kromě dlouhodobě zraněného Paříka, jsme kompletní," uvedl trenér Jaroslav Peřina.