clanek-1
  • Klub

  • 09.04.2013

Letní kempy FK Dukla Praha jsou téměř obsazené

Třetí ročník úspěšných letních kempů FK Dukla Praha hlásí téměř plné kapacity. Rodiče dětí do 15 let mají jednu z posledních možností přihlásit své ratolesti na 6 denní pobyt v krásném areálu Green Valley v Chotýšanech u Benešova či areálu Aritmy Praha. V nabídce je jak letní kemp Güntera Bittengela, tak i příměstský kemp Jana Suchopárka.

Letní kempy mají v klubu FK Dukla Praha již tříletou tradici a těší se veřejné oblibě. Zatímco první ročník nabízel pouze dva turnusy, ten letošní nabízí už turnusy čtyři, složené ze třech pobytových pod patronací Güntera Bittengela a jednoho příměstského pod patronací Jana Suchopárka.

A co všechno děti na kempech zažijí? 

„Děti  během pobytu rozvinou své technické dovednosti, absolvují prožitkové hry, navštíví stadion Juliska, kde je čeká zajímavý program," uvedl manažer mládeže a autor projektu Petr Studénka.

Na stadion Juliska se jezdí klimatizovaným autobusem většinou uprostřed týdne a děti mají možnost si kromě zažití atmosféry stadionu se setkat i s představiteli klubu.

„Na kempy jsou vybráni Ti nejlepší trenéři z úzce spolupracujících klubů FK Dukla, FK Dukla JM a SK Aritma a pevně věřím,že si kempy děti užijí a dostanou spoustu podnětných informací nejenom o sportu, ale i o lidských hodnotách“ dodal.