clanek-1
  • Juniorka

  • 08.04.2013

Juniorka v derby proti Spartě!

Zítra 9. dubna 2013 nastoupí tým Jaroslava Peřiny na stadionu Juliska proti týmu Sparty Praha. Pražské derby odstartuje v 14,00 hod a účastní se ho i zahraniční delegace trenérů, kteří jsou součástí vzdělávacího programu UEFA Study Group.

Minulou neděli byl pro nepříznivé počasí zrušen zápas proti Ostravě, a protože absence utkání netrápí pouze náš tým, zajížděli hráči v úterý do Nymburka, kde sehráli přátelské utkání proti Varnsdorfu, který porazili 3:1.

Utkání proti Ostravě sehraje naše juniorka 18. dubna 2013 od 14,30 hodin na hřišti Baníku.

Sparta Praha se drží v juniorské lize v první půli tabulky na sedmém místě. Poslední utkání odehrála na domácím hřišti proti Hradci Králové, který porazila 1:0 brankou Uljaka. Kromě této výhry zaznamenala na jaře zisk tří bodů ještě proti týmům Teplic, Jablonce a Budějovic. Dvě remizy uhrála se Slováckem a Ml. Boleslaví a podlehla pouze Příbrami.

„Čeká nás první jarní derby, na které se všichni moc těšíme. Budeme po dlouhé době hrát na hlavním hřišti na Julisce, což kluky těší. Tento týden jsme začali trénovat na trávě a je to znát hlavně na náladě kluků, protože ti už to potřebovali jako sůl. Do utkání nastoupíme v plné síle, nemocný je pouze Svoboda, který obdržel antibiotika. Zdravý a připravený do utkání už je i Acosta,“ uvedl trenér Jaroslav Peřina.