clanek-1
  • Články žáci

  • 07.04.2013

Výsledky žákovských týmů

Žákovské týmy provázelo víkendem vítězství. Starší žáci zajížděli do Varnsdorfu, kde FKD U15 zvítězila 5:0 a FKD U14 4:0. Mladší žáci hostili Kladno, které FKD U13 porazila 4:3 a FKD U12 14:4.

FAŠV Varnsdorf - FK Dukla Praha U15 0:5 (0:2)

Branky: 2x Tkachenko, 2x Masopust, Greš.
Sestava DUK - Řepa - Jardeky, Kaník, Kocourek, Garček (35. Kodet) - Šimek, Dufek, Masopust - Koubek, Tkachenko, Greš. Trenér: Fišar.

Hodnocení trenérů Fišara a Kohoutka: "Podařil se nám vstup do utkání, kdy jsme se dostali do dobře organizované obrany rychlou kombinací do křídelních prostor a střílenými centry jsme se dobrým načasováním náběhu zakončujících hráčů dostali do vedeni 2:0. Tým domácích neustále aktivně a disciplinovaně bránil prostor před svojí brankou a nám se nedařilo dostat míče zahuštěným prostorem do finální přihrávky na gól. Po změně stran jsme hru roztahovali a vytvořili si již více gólových situací, které jsme proměnili ve 3 vstřelené branky. Soupeř prokázal bojovnost v průběhu celého utkání a ukázal nám, že když budeme chtít takto organizovanou obranu překonat, je zapotřebí ještě zrychlit hru a vytvořit více tlaku v situacích velkého vápna. Potěšilo nás, že kluci začínají více komunikovat mezi sebou, na čemž dlouhodobě pracujeme."

FAŠV Varnsdorf - FK Dukla Praha U14 0:4 (0:0)

Branky: Brewer 2x (Štědrý, Mentberger), Hamborský (Mentberger, Palivec), Kubů (Bažo, Hamborský).
Sestava DUK - Roub - Praus (47. Brewer), Kosík, Šmalcl, Bell - Štědrý, Mentberger, Palivec (47. Kubů) - Bažo, Hamborský, Bažant (23. Mareš, 47. Gabal). Trenér: Večeřa.

Hodnocení trenéra Tomáše Večeři: "Dlouho se nám nedařilo překonat soupeřovu pozornou obranu. Chybělo nám k tomu více rychlejšího pohybu bez míče. Situace jsme hodně řešili individuálně, ale to domácí dokázali i ztrojovat. Také jsme postrádali rychlejší otočení hry a technickou kvalitu. Ani situace z konce poločasu, dva na brankáře, neskončila brankou. I v druhém poločase jsme pokračovali v držení míče, jež byla často přerušena naší technickou chybou. Vedoucí branku vstřelil Martin, který předtím dvě dobře připravené šance neproměnil. Trefil se až těžkým volejem levou nohou. Za chvíli přidal Christofer druhou branku, která celý tým uklidnila, což se ihned projevilo v lepší práci s míčem i v kombinaci a dalšími šancemi a góly. Opět se potvrdilo, že soupeř dokáže velmi dobře bránit a vyrážet do ojedinělých brejků do situace než dostane pár branek. Dnes jsme dokázali překonat jak dobře organizovaného soupeře, tak i sami sebe, když se nám spousta činností a herních situací nedařila."

FK Dukla Praha U13 – SK Kladno 4:3 (1:0, 1:2 / 1:1, 1:0)

Branky: Rattay 2x, Nussbauer 2x.
Sestava I.: Záhora – Hladík, Tvrdík – Kadlec, Ferreira, Studnička, Houha – Rattay -- Kalabis, Švarc, Doležal. Sestava II.: Nosek – Štěpánek, Novák – Nussbauer, Štancl, Vácha, Švihálek – Racocha --Drozd, Hamborský, Bohdan, Jůza.

FK Dukla Praha U12 - SK Kladno  14:4 (9:4)