clanek-1
  • A-tým

  • 21.07.2023

Čtyři hráči Dukly odchází na hostování, Souček přestupuje do Jablonce

Čtveřice hráčů Dukly Praha bude v příští sezóně sbírat zkušenosti na hostování. Konkrétně jde o Filipa Matouška, Jakuba Hodka, Daniela Spilku a Jana Kozojeda. Obránce Daniel Souček přestupuje do FK Jablonec. Prvoligový klub proměnil roční hostování Součka v trvalý přestup uplatněním opce.

Hráči Dukly na hostování

Obránci Filip Matoušek a Jan Kozojed budou v příští sezóně hostovat v druholigových klubech. Matoušek zamířil do Příbrami a Kozojed si zahraje za Viktorii Žižkov, která může po skončení příštího ročníku u hráče aktivovat opci. Kádr Vansdorfu v příštím ročníku posílí útočník Jakub Hodek. Brankář Daniel Spilka má namířeno do třetiligového Slovanu Velvary.

Daniel Souček

Pětadvacetiletý obránce Daniel Souček působil v Dukle Praha od léta 2018, kdy na Julisku přestoupil ze Slavie Praha. Za naše A mužstvo odehrál 92 utkání a vstřelil devět branek. Po vydařené sezóně 2021/2022, kdy v 21 zápasech vstřelil pět gólů, odešel na hostování do Jablonce. Na severu Čech zůstane i nadále, prvoligový klub po skončení hostování uplatnil opci.

Danielovi přejeme v novém angažmá mnoho úspěchů! Hodně štěstí v nadcházející sezóně přejeme i všem našim hráčům na hostování!