clanek-1

18.09.2022, 10:30

FK Dukla Praha

0:2

(0:1)

4. kolo, 1.liga žen 2022/23

FC Slovan Liberec

Sestava domácí:

Kubíková - Prošková, Kavalová, Nedvědová, Potůčková - Dvorská, Beránková - Nováková D. (46. Jusková), Holečková (75. Pfeiferová) - Hrobská, Skálová (44. Ajazi)

Sestava hosté:

Pižlová - Huvarová, Černá T., Buryánová (83. Antalová), Černá V., Šušolová, Kanatarská, Košíková, Harvilová, Křivská, Dinh Thanhová (60. Sováková)

  • Branky: 29. Huvarová, 79. Harvilová
    Rozhodčí: Šálková - Špindlerová, Hrušková

Hodnocení trenéra:

Jakub Kowolowski: "Těžko se mi hodnotí utkání. Víme, že chceme bodovat a utkání dotáhnout do vítězného konce. Pozici svou známe a z toho pohledu jsme zápas s Libercem nezvládli. Na druhou stranu, první poločas jsme podali nejen bojovný, ale i fotbalový výkon. Liberec jsme napadali, byli aktivní v dostupování, i když i tu bych našel výhrady, ovšem chování po zisku klidnější, přesnější, vytvořili jsme si několik šancí na skórování a měli jsme vést minimálně o dvě branky. Chybí nám patřičný klid před brankou soupeřek a první branka. Dneska se soupeř zalekl a i když jsme do druhé půle byli nuceni udělat dvě změny a z naší strany přesnost a herní převaha se přesunula na kopačky Liberce, šance jsme stále měli. To, co vidím v tréninku a viděl jsem s Libercem, to je posun. Věřím v nás, v sobotu jedeme do Brna."