clanek-1

17.09.2022, 11:00
Horní Heršpice

Lokomotiva Horní Heršpice

2:3

(2:3)

4. kolo, 1.liga dorostenek 2022/23

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Trubačová - Poláchová, Štaflová (80. Chladilová), Setničková, Knoflíčková (86. Plačková), Pyclíková, Dittrichová, Pavlíčková, Cikánová, Sladká, Novotná (Stupková, Prokopová, Šoukalová V., Vorbová)

Sestava hosté:

Skoblíková - Bednářová D., Vojáčková, Posledníková, Douderová (41. Bednářová V.) - Köhlerová (81. Mocová), Kubátová, Pelíšková - Kanzelsbergerová (59. Mlýnek (90. Blechová)), Filipová (69. Smetanová), Krajčová

  • Branky: 19. Sladká, 27. Pyclíková - 14. Vojáčková, 17. Köhlerová, 29. Kanzelsbergerová
    ČK: 68. Bednářová D.
    Rozhodčí: Soukupová - Šabacká, Špidlíková
  • Diváci: 50

Hodnocení trenéra:

Lukáš Smrčka, trenér: "Na utkání s Brnem jsme se připravovali a ukázalo se, že jsme se připravili dobře. Věděli jsme jak Brno hraje, které hráčky soupeře je především potřeba pokrýt. Prvních 10 minut jsme zaspali, ale soupeř nebyl přesný. Za to my měli štěstí při zakončení a s přispěním chyb domácí brankářky vstřelili o branku více než soupeř. V druhém poločase jsme si zápas zkomplikovali vyloučením, ale soupeř i přes velké držení míče se k šanci na vyrovnání nedostal. Tyto tři body jsou pro nás velkým impulsem do další práce. Chci pochválit všechny holky za výkon, odmakaly to do poslední vteřiny."