clanek-1

V utkání U16 s Mostem se urodila remíza

20.08.2022, 12:30
Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

2:2

(1 : 1)

3. kolo, U16 - mladší dorost B 2022/2023

FK Baník Most

Sestava domácí:

Krix – Hudec (46.Ullman), Tuček, Marcol, Brůna (46. Artim) – Nedbal, Filip (46. Breburda), Formáček (60. Aberle) – Vaňkát, Kejmar, Štěrba (46. Holeček)

Sestava hosté:

  • Branky: 12. Vaňkát, 66. Holeček - 2. Švarc, 80. Benda ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po rychlé brance soupeře se našemu týmu sice podařilo skore otočit, ale deset minut před koncem inkasoval a na to už do konce utkání odpovědět nedokázal.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Jaroslava Žipaje:

"Úvod utkání nám moc nevyšel. Z prvního rohového kopu a nedůsledném bránění obdržíme branku. Postupně jsme se více dostávali k naší hře, hosté ale hráli v defenzivě pozorně a důrazně. I přesto jsme se dostali několikrát do zakončení, z kterého jsme vytěžili jen vyrovnávající branku. II. poločas jsme začali mnohem aktivněji, bohužel jsme naši převahu nedokázali lépe zužitkovat. V útočné 1/3 jsme si nedokázali vzájemně vyhovět, volili jsme často složitější variantu anebo nám scházelo více odvahy a přímočarosti. Po standardní situaci a dorážce jsme sice šli do vedení, dohraný protiútok hostů po našem nedorozumění ve výstavbě jsme ale nedokázali možnou součinnosti (dva až 3 na jednoho) zastavit. Nadále musíme pracovat na vzájemném propojování, součinnostech a komunikaci, a to především v prostorech, ve kterých se rozhodují utkání."