clanek-1

I přes dobrý výkon jsme z Budějovic body nepřivezli

01.10.2022, 13:45
TCM Mladé

SK Dynamo České Budějovice

2:1

(2 : +)

9. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Gothard – Krejčí (79. Valentík), Kocman, Ungerman, Škoch, Zapletal (57. Bohatý) – Břeh, Šelicha (69. Kulhavý), Bačinský – Uher (69. Grunnet-Jensen), Mikeš (79. Vais)

  • Branky: 4. Macák, 39. Zíka – 6. Mikeš ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Na jihu Čech jsme sehráli velmi dobré utkání, domácí však byli produktivnější a i přes naši herní převahu ve druhém poločasu jsme vyrovnat nedokázali.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáš Kulvajta:

" Fotbal bohužel někdy přináší paradoxy. Proti Baníku jsme vytěžili 3 body, přestože byli hosté lepší. V Pardubicích jsme tahali také za kratší konec a vybojovali bod a naopak v zápasech, kde jsme byli herně výrazní, jako v Hradci Králové, nebo právě v Českých Budějovicích, jsme žádný bodový zisk nevytěžili. Dnes jsme odehráli povedené utkání. V defenzivě jsme byli výrazně kompaktnější a oproti zápasu v Pardubicích jsme soupeři z postupného útoku nedovolili prakticky nic. Bohužel jsme však nezvládli dvě rychlé brejkové akce domácích. V útočné fázi jsme byli hlavně v přechodové fázi a následném postupném útoku mnohem přesnější, díky čemuž jsme hlavně ve druhém poločasu měli velmi silné úseky hry, ve kterých jsme se dokázali prokombinovat až do zakončení. Zde jsme bohužel byli nepřesní nebo nedokázali najít lépe postaveného spoluhráče a silně ohrozit branku. Z tohoto pohledu v nás po zápase oprávněně převládá zklamání. Výrazné zlepšení v herním projevu je však pro mě velmi pozitivním signálem."