clanek-1

Po bojovném výkonu vezeme z Pardubic cenný bod

17.09.2022, 10:15
Ohrazenice

FK Pardubice

1:1

(1 : 1)

7. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Gothard – Krejčí, Kocman, Ungerman, Škoch – Břeh, Šelicha, Bačinský (72. Kulhavý) – Uher (60. Magdi), Mikeš (77. Vais), Grunnet-Jensen (77. Bartošek)

  • Branky: 36. Brychnáč - 43. Mikeš ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po dvou zápasech, které jsme výsledkově nezvládli a v součtu inkasovali šest branek, jsme tentokrát defenzivu zvládli mnohem lépe a i přes první inkasovanou branku dokázali vyrovnat.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"První poločas byli pardubičtí lepším týmem. V presinku jsme nedokázali domácí donutit efektivně k chybám a díky tomu jsme museli několikrát řešit v obraně složité situace, ze kterých vyplynuly i šance domácích. Ty jsme přežili, ale opět jsme nedokázali zvládnout obranný rohový kop. Do útočné fáze jsme byli v úvodu nepřesní, postupně jsme se ale také osmělovali a měli dvě zajímavá zakončení. Velmi důležitý pak byl vyrovnávací gól před poločasem. Do druhého poločasu jsme zlepšili organizaci hry v defenzívě a domácí se do našeho mnohem kompaktnějšího bloku dostávali podstatně hůře. My naopak vyráželi do zajímavých kontrů, bohužel v silné šanci Šelicha minul a Jensenovu střelu do šibenice konečky prstů vytáhl výborným zákrokem Šimůnek. Před koncem nás opět podržel Lukáš Gothard, který odchytal výborný zápas. S bodem jsme tak vzhledem k průběhu utkání spokojení."