clanek-1

Domácí utkání s Karvinou nám po dramatickém průběhu přineslo první bod

13.08.2022, 13:15
SC Radotín

FK Dukla Praha

2:2

(1 : 2)

2. kolo, U19 - starší dorost A 2022/2023

MFK Karviná

Sestava domácí:

Gothard – Krejčí, Kocman, Ungerman, Valentík (23. Zapletal) – Bačinský, Kulhavý, Kožený, Atsuta (60. Šelicha) – Mikeš (60. Vais), Bohatý, Uher (80. Škoch)

Sestava hosté:

  • Branky: 39. Bohatý, 50. Atsuta – 4. Da Silva, 17. Lucky Ezeh (PK), ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Již v 17. jsme prohrávali o dvě branky, přesto jsme se dokázali vrátit do zápasu a v otevřeném závěru jsme sahali po třech bodech. Nakonec však zápas skončil smírně.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"Karviná nás ničím nepřekvapila, bohužel dokázala využít svých silných stránek – kvalitních individuálních výkonů dvojice hrotových útočníků Da Silvy a Ezecha při standardních situacích. V kombinaci jsme však soupeře předčili a hlavně v druhé polovině prvního poločasu a v úvodu toho druhého jsme ukázali velmi dobrou herní kvalitu, soupeře jsme přestříleli a dokázali si vytvořit silné šance. Mrzí mě neuznaná branka, kde byl nesprávně odmávaný ofsajd, protože situace nebyla až tak těžká na posouzení. Na druhou stranu velmi oceňuji přístup hráčů, kteří ukázali obrovské odhodlání a dokázali nepříznivý stav srovnat. Věřím, že po předvedeném výkonu půjde s dalšími zápasy naše hra ještě nahoru."