clanek-1

Rezerva Dukly si veze ze Štěchovic bod za remízu 0:0

21.08.2022, 17:00
Štěchovice

Povltavská Fotbalová Akademie

0:0

(0:0)

3. kolo, B-tým 2022/2023 - ČFL skupina A

FK Dukla Praha B

Sestava domácí:

Benada - Starý, Jakobovský (K), Rudavskyi, Košata - Drobílek, Lanc (89. Majid), Budinský (79. Bagou) - Novák L., Hejda (58. Khrolenok) - Novák M.

Sestava hosté:

Spilka - Matoušek, Kozojed (64. Čížek), Konan (82. Ulman), Fojt - Špatenka (64. Nikl), Krenciv (K) (89. Křenek), Hudec - Hrubeš, Hodek, Lehký

  • Branky: , ŽK: 29. Novák M., 50. Novák L., 88. Khrolenok, 90. Majid, 90.Drobílek - 59. Kozojed, 67. Čížek, 85. Krenciv ČK: , Rozhodčí: Řeháček - Bahník, Mrkáček .
Ve 3. kole ČFL, sk. A zavítal v neděli 21. 8. 2022 od 17.hod. B-tým Dukly do Štěchovic, kde hraje své mistrovské zápasy Povltavská FA. Domácí získali v předchozích dvou kolech jeden bod za domácí bezbrankovou remízu se S. Hostouň. Dukla získala dosud tři body za domácí vítězství 2:1 nad Vltavínem. V nepříliš pohledném zápase se nakonec oba týmy rozešly smírně, po bezbrankovém průběhu, 0:0. Domácí v zápase vsadili na zhuštěný obranný val a hráli v rozestavení 4-3-2-1 a v první půli se spoléhali na rychlé brejky po stranách, Dukla se snažila kombinacemi prorazit obrannou pavučinku domácích, kterou v případě "trhlinky" vyspravili domácí faulem i za cenu žluté karty. Ve druhé půli se Dukla snažila i za cenu většího rizika útočnými akcemi rozevřít domácí obranu, ale byli to domácí, kteří ze svých brejků byli nebezpečnější a jen výborné zákroky D. Spilky v brance Dukly zachránily Dukle čisté konto. Když pak čtvrt hodiny před koncem zápasu zakončení hlavičkou J. Hodka ze 4 metrů v pádu skončilo na hrudi domácího brankáře, rozešli se oba soupeři smírně, 0:0. Ve druhé půli se projevila v osobních soubojích také větší herní zkušenost domácích hráčů (domácí věkový průměr 24 let, Dukla 20 let).

Hodnocení trenéra:

Hodnocení zápasu trenérem A. Majerem:

"Myslím si, že dnes jsme viděli zaslouženou remízu, domácí dobře bránili, hrozili z rychlých přechodů, případně standardních situací a my jsme se do jejich plné obrany nemohli dostat. Jednak nám chybělo dnes více kvality a jednak jsme hráli pomalu a i když třeba v některých situacích tam bylo potřeba dát více takového drajvu, tak jsme ho dnes neměli. Z tohoto pohledu mne náš výkon dnes moc nepotěšil a remíza asi odpovídá průběhu zápasu."