clanek-1

Na hřišti Meteoru jsme udělali poslední krok a vítězstvím si zajistili první místo v ČLD a tím pádem i účast v baráži o Celostátní dorosteneckou ligu.

12.06.2022, 16:15
hř. Bedřichovská

FK Meteor Praha B

0:4

(0 : 2)

29. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Spilka - Ulman, Suchan (52. Bačinský), Löffler, Fojt (62. Hübl) - Nikl, Krenciv (46. Kulhavý), Břeh - Magdi, Sabo (46. Bohatý), Kasal

  • Branky: 4. Břeh, 7., 52. a 63. Kasal , ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Po nevydařeném utkání s Pardubicemi jsme tentokrát neponechali nic náhodě a po hladkém průběhu jsme jasně zvítězili. Bez ohledu na výsledek v posledním kole nemůžeme být předstiženi a tak byl tento zápas stvrzením prvního místa, které se nám dařilo držet od 8. kola.

Hodnocení trenéra:

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"Více než k dnešnímu utkání bych se chtěl ohlédnout za celou soutěží, ve které jsme díky dnešní výhře zvítězili, což je něco, co se nepodaří každý rok. Vyhrát jakoukoliv dlouhodobou soutěž je nesmírně náročné na jakékoliv úrovni. Aby toho kluci dosáhli, museli prokazovat opakovaně vysokou kvalitu a hlavně v jarní části, kdy díky reorganizaci druhé dorostenecké ligy dostala soutěž úplně jiný náboj, si prošli velkým množstvím zápasů, které splňovali extraligové parametry. Všechny tyto zápasy zvládli a nutno dodat, že po velmi dobrých výkonech, které ocenili jak soupeři, tak sportovní veřejnost. Co mě však těší ze všeho nejvíce, je herní a osobnostní progres, který kluci udělali jako jednotlivci i jako tým. Důkazem toho je i fakt, že dva dva hráči z našeho týmu se dostali do reprezentačního výběru U18, což je trochu raritou vzhledem k tomu, že nehrajeme nejvyšší soutěž. Vrchol sezóny je však před námi. Baráž o účast v příštím ročníku Celostátní dorostenecké ligy nás čeká ve dnech 23. a 26.6. proti Bohemians 1905, ale už teď mohu za sebe říci, že bez ohledu na její výsledek můžeme považovat sezónu jednoznačně za úspěšnou."