clanek-1

Na Velký pátek jsme v pražském derby zvítězili nad Tempem vysokým rozdílem

15.04.2022, 10:15
TJ Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

6:0

(3 : 0)

21. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FC Tempo Praha

Sestava domácí:

Gothard – Ulman, Škoch, Löffler, Fojt – Krenciv, Břeh (60. Čížek), Nikl – Magdi (70. Uher), Bohatý (60. Sabo), Špatenka

Sestava hosté:

  • Branky: 24. Krenciv (PK), 26. Magdi, 31. Mareš (vlastní gól), 50., 66. Nikl, 80. Sabo, ŽK: , ČK: , Rozhodčí: Machýček - Nejedlo, Chládek
Šest branek jsme rozložili rovnoměrně do obou poločasů a nad týmem, který ještě v polovině podzimní části vedl tabulku soutěže, jsme jednoznačně zvítězili.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt i přes vysoké vítězství ocenil kvalitu soupeře: "Se vstupem do utkání jsem nebyl vůbec spokojený. Už v předzápasovém rozcvičení byla na hráčích znát horší koncentrace a odrazilo se to na vstupu do utkání. Hosté mohli jít snadno do vedení po naší chybě a lacino jsme jim darovali i několik rohových kopů. O našem vítězství jsme rozhodli v rozmezí osmi minut třemi brankami, při kterých jsme měli i trochu štěstí, nutno ale dodat, že jsme je vstřelili díky vysoké aktivitě. Druhý poločas jsme si již pohlídali a po pěkných akcích přidali další krásné branky. Je také třeba ocenit soupeře, který svou otevřeností hry přispěl ke kvalitě utkání. Nás naopak těší vysoké vítězství s dalším čistým kontem."