clanek-1

V přímém souboji o první místo v soutěži naše U18 neuspěla

30.10.2021, 10:00
SK Roudnice, hř. Vědomice

SK Roudnice nad Labem

2:0

(1 : 0)

12. kolo, U18 - starší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Škárka (B) – Kulhan (57´ Kafka), Krčmář, Malý, Trejbal – Hubený, Beránek (K), Albertovský (79´ Skokan), Betka (57´ Kliment) – Dobiáš, Plicka (70´ Hrbáček).

Sestava hosté:

Havlíček (B) – Pavlovský (K), Škoch, Ungerman, Krejčí (70´ Hendrych) – Kulhavý, Břeh (70´ Yarullin), Čížek (56´ Bačinský) – Magdi (83´ Kocman), Klouček (56´ Dampha), Húbl.

  • Branky: 24. Malý Štěpán (penalta), 69. Alberovský Jiří, ŽK: 0 - 76. Dampha, ČK: bez karet Rozhodčí: Šmat David - Coufal Jaroslav, Dobiáš David
  • Diváci: 100
Na hřišti vedoucí Roudnice jsme od 24. minuty utkání prohrávali 0 : 1 po zbytečném faulu jednoho z našich hráčů a následné penaltě. Roudnice o svém vítězství rozhodla 20 minut před koncem svým druhým gólem a upevnila si své vedení v tabulce ČDD po podzimní části sezony.

Hodnocení trenéra:

Trenér Adam Lukáš utkání zhodnotil následovně:

"Sobotní mlhavé dopoledne přineslo souboj naší osmnáctky s lídrem soutěže – Roudnicí nad Labem. V úvodu utkání byla cítit jistá nervozita na obou stranách, tudíž bylo k vidění mnoho nepřesností. Naši hráči postupně přebrali otěže utkání a spojili pár přesných kombinací s nepřesným zakončením či finální přihrávkou. Narůstající zápasové sebevědomí se pokusil velmi rázně utnout hlavní rozhodčí, který nařídil ve 24 min utkání penaltu pro domácí, která byla, mírně řečeno, přísná. Útočník domácího týmu po ubráněné standardní situaci vybíhal z prostoru pokutového území, ucítil ruku navazujícího hráče Dukly a padl k zemi. Penaltu Malý chladnokrevně proměnil a domácí šli do vedení. Po zbytek zápasu se domácí dostávali na útočnou polovinu zřídka. Dobré úseky kombinace spojené s rychlými zisky po ztrátě míče vytvořily poměrně konstantní tlak Dukly. Žádnou z příležitostí se nám bohužel proměnit nepodařilo, domácí po chybě našeho brankáře při výběhu na nákop za obranu přidali druhou branku a mohou se radovat z vítězství. Gratulujeme Roudnici a již se nemůžeme dočkat odvety v jarní části sezóny."