clanek-1

Z Mladé Boleslavi si po brankách ve druhém polčasu přivážíme cenné tři body

03.10.2021, 11:00
Akademie 9.ZŠ

FK Mladá Boleslav

0:2

(0 : 0)

8. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté:

Spilka – Ulman, Suchan, Löffler, Fojt – Samson (69. Bačinský), Krenciv, Nikl (46 Ungerman) – Hübl (46. Novotný), Špatenka, Kasal (80. Bohatý)

  • Branky: 50. Löffler (Fojt), 71. Fojt, ŽK: 41.-Kareš, 64.-Šoufek - 0, ČK: 54.-Novotný, Rozhodčí: Milner Michal - Řeháček Lubomír..
  • Diváci: 80
Dramatické utkání, ve kterém jsme museli zvládnout i více než půlhodinové oslabení , jsme odehráli velmi pozorně a po brankách Löfflera a Fojta vezeme z Mladé Boleslavy další důležité vítězství.

Hodnocení trenéra:

Trenér Tomáš Kulvajt hodnotil utkání svých svěřenců následovně: "Klíčem k dnešnímu vítězství byl obětavý celotýmový výkon. Všichni hráči bez ohledu na počet odehraných minut, vložili důležitý díl do skládačky dnešního vítězství, které se i díky vyloučení rodilo náročněji, než obvykle. V útočné fázi jsme opět prokázali kvalitu, přestože jsme mohli být ještě produktivnější, v obranné fázi naopak odhodlání a obětavost. Oproti úvodu sezóny je zároveň z kluků cítit mnohem silnější týmový duch, což je pro mě krom zlepšujícího se herního projevu další velmi pozitivní poznatek."