clanek-1

Rezerva podlehla Hradci Králové, inkasovala těsně před koncem

22.08.2021, 10:15

FK Dukla Praha

0:1

(0:0)

4. kolo, B-tým 2021/2022 - ČFL skupina B

FC Hradec Králové B

Sestava domácí:

Šťovíček – Ludvíček (78. Kozojed), Matoušek, Kovernikov, Březina (86. Mládek) – Hudec (86. Kočí), Jeřábek, Kott (60. Uhlíř) – Hrubeš, Varačka, Villaseca (60. Hodek).

Sestava hosté:

Vízek – Čech, Leibl, Kadrmas – Záviška, Soukeník, Vobejda, Novotný – Kejř (90. Baloun) – Bičiště (86. Hlaváč), Firbacher (64. Hájek).

  • Branky: 82. Hájek. ŽK: Varačka – Firbacher, Leibl.
Ve 4. kole ČFL zapsal náš B-tým na domácím hřišti v Jirnech těsnou porážku proti rezervě Hradce Králové. Utkání bylo chudé na góly, náš soupeř rozhodl o svém vítězství jedinou trefou těsně před koncem.

Hodnocení trenéra:

Aleš Majer (Dukla Praha): "Myslím si, že jsme dnešní zápas zvládli dobře, co se týče organizace hry a soubojovosti, bohužel nám chyběla kvalita v útočné fázi. Po zisku míče jsme byli nekvalitní. Na druhou stranu je třeba přiznat, že Hradec proti nám postavil velmi silnou sestavu, doplněnou asi šesti hráči A-týmu. Byla znát zkušenost hráčů soupeře ve věku 25-26 let, kteří už mají "něco" odehráno. Nedali nám na nic čas a řekl bych, že po celou dobu utkání byli o kousek lepší. Přestože si myslím, že s přibývajícím časem mohlo utkání klidně skončit 0:0, kdy jsme v závěru dostali trošku nešťastný gól, ale v součtu vývoje zápasu si Hradec vítězství zasloužil."