clanek-1

Dukla v Ústí neudržela vedení a ze severu Čech se vrací s remízou

27.04.2022, 17:00

FK Ústí nad Labem

1:1

(0:0)

26. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2021/22

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Plachý – Švanda, Brak, Čítek, Kurka – Gedeon (64. Čičovský), Miskovič (76. Strada) – Černý (90+6. Tymošenko), Jiránek, Ogiomade – Krobot.

Sestava hosté:

Reichl – Ruml, Konan, Kulhánek, Kovernikov – Souček, Skopec (78. Piroch), Habovda, Breda (60. Kozel) – Bin (83. Buchvaldek), Šebrle (83. Červenka)

  • Branky: 81. Černý – 47. Konan. ŽK: Skopec. Rozhodčí: Adámková – Ratajová, Lakomý. Střely na bránu: 3:4. Střely mimo: 5:4. Rohy: 0:8. Držení míče (v procentech): 50:50.
V utkání 26. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY bere Dukla bod za remízu 1:1 v Ústí nad Labem. Sahali jsme i po vítězství, když jsme po trefě obránce Arnauda Konana vedli. Soupeř srovnal v závěru.

Hodnocení trenéra:

Bohuslav Pilný (Dukla Praha): „Těžké utkání. Věděli jsme, že Ústí má nového trenéra a potřebuje každý bod. Remíza je ve finále zklamáním jak pro nás, tak i pro domácí. My jsme tady chtěli vyhrát a v prvním poločase jsme byli blízko ke gólu, ale ani jednu z našich šancí jsme neproměnili. Skvěle nám vyšel vstup do druhé půle, kdy jsme si pomohli standardkou a šli do vedení. Našim nedůrazem a lehkovážností jsme pak soupeři dovolili vyrovnat a nakonec se klepali až do konce, abychom získali alespoň bod. Ten ale nic neřeší. Teď jsou před námi zápasy s týmy, které jsou v tabulce před námi. Budou pro nás měřítkem, jestli se s nimi můžeme rovnat.“