clanek-1

Dukla další domácí výhru nepřidala. S Jihlavou jsme těsně prohráli

06.04.2022, 16:30

FK Dukla Praha

1:2

(1:2)

17. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2021/22

FC Vysočina Jihlava

Sestava domácí:

Rada – Ruml (38. Kovernikov), Kulhánek, Konan (46. Piroch), Barac – Habovda – Breda (74. Pázler), Kozel (67. Cienciala), Bin, Buchvaldek (67. Hrubeš) – Červenka.

Sestava hosté:

Jágrik – Krčík, Belaid (88. Písačka), Křišťál, Peřina (63. Arroyo), Tureček, Svoboda, Zoubele (76. Vedral), Vlček, Křivánek (63. Selnar), Ritter.

  • Branky: 26. Červenka – 23. Krčík, 31. Peřina. ŽK: Piroch, Habovda, Barac, Kulhánek – Křišťál, Ritter. Rozhodčí: Opočenský – Vyhnanovský, Matoušek. Střely na bránu: 2:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 6:6. Držení míče (v procentech): 49:51.
V sobotu fantastický obrat nad Líšní, tentokrát ani bod. Dukla nezvládla středeční dohrávku 17. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY a doma podlehla Jihlavě 1:2. Naší jedinou branku vstřelil v první půli Marek Červenka.

Hodnocení trenéra:

Bohuslav Pilný (Dukla Praha): „Zasloužená porážka. Naše nastavení v prvním poločase se promítlo celkově do naší hry. Viděl jsem tam spoustu slabých individuálních výkonů. Pochopím, že u některých mladých hráčů je výkonnost kolísavá, ale u těch starších zkušenějších to nejsem schopný akceptovat. Druhou půli jsme se to snažili dohonit, ale už bylo pozdě. Sice jsme dali za zápas dvě tyče, ale rozhodně nemůžeme tvrdit, že jsme měli smůlu. Vyhrát jsme si nezasloužili. Je to bohužel po sobotě těžká rána. Říkali jsme si, že nemůžeme lítat v oblacích, ale na hřišti to tak občas nevypadalo. Nemůžeme počítat s tím, že každý zápas otočíme. Hodí se nám, že hrajeme za pár dnů znovu. Pokud v Příbrami vyhrajeme, bude to nejlepší odpověď.“