clanek-1

Nastřelená tyč i břevno. Gólově se ale Dukla proti Ústí neprosadila

23.10.2021, 10:15

FK Dukla Praha

0:1

(0:1)

12. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2021/22

FK Ústí nad Labem

Sestava domácí:

Rada – Barac, Piroch, Kulhánek, Souček – Peterka, Kozma (82. Šebrle) – Buchvaldek, Kozel (75. Adediran), Cienciala (63. Hrubeš) – Pázler (46. Fábry).

Sestava hosté:

Plachý – Hudec, Brak, Adam (76. Mechmache), Miskovič – Písačka, Prošek, Ogiomade, Gonzalez (69. Bílek), Emmer (90. Angelozzi) – Čičovský (69. Cantin)

  • Branka: 31. Emmer. ŽK: Buchvaldek, Piroch – Písačka, Gonzalez, Brak, Ogiomade, Angelozzi. Rozhodčí: Radina – Kotalík, Matoušek. Střely na bránu: 2:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 12:2. Držení míče (v procentech): 55:45.
Další krutá domácí porážka. Ve 12. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY jsme na Julisce nestačili na Ústí nad Labem, když utkání rozhodl jediný gól po naší velké chybě. Ve druhé půli jsme měli tlak a dvakrát nastřelili brankovou konstrukci. Gólu jsme se však nedočkali.

Hodnocení trenéra:

Bohuslav Pilný (Dukla Praha): „Obrovské zklamání. Odehráli jsme hodně špatný první poločas, kde jsme navíc dostali hloupý gól. V tom druhém šel náš výkon trošku nahoru a soupeře jsme chvílemi dostávali pod tlak. Nejsme ale produktivní a chybí nám góly z domácích zápasů. Na tyčky a břevna se nehraje. Chtěli jsme vyhrát a udělat krok blíž ke špičce tabulky, což se zase nepovedlo. Příští týden na Spartě musíme potvrdit, že jsme venku lepší než doma. Soupeři na nás tady hrají určitým způsobem a my máme problém jejich obrany překonávat. Druhá věc je ta, že se stále pereme s mentalitou týmu. Někdo udělá chybu a jeho výkon jde hned ve zbytku zápasu rapidně dolu. Na to musíme lépe reagovat.“