clanek-1

Proti Prostějovu bez bodů. Soupeř rozhodl jedním gólem už v úvodu

01.10.2021, 16:00

FK Dukla Praha

0:1

(0:1)

10. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2021/22

1.SK Prostějov

Sestava domácí:

Rada – Barac, Piroch, Kulhánek, Ruml (77. Kovernikov) – Peterka, Kozma (77. Kozel) – Buchvaldek, Šebrle (65. Doumbia), Faleye (77. Pázler) – Fábry (34. Adediran) .

Sestava hosté:

Mucha – Machynek, Schuster, Schaffartzik, Zapletal – Omale – Bartolomeu (65. Stříž), Kopřiva (82. Koudelka), Jiráček, Urbanec – Žák (90. Bialek).

  • Branky: 7. Urbanec. ŽK: Fábry, Kozma, Ruml, Peterka, Rada, Adediran, Doumbia – Omale, Zapletal, Žák. Rozhodčí: Křepský – Mikeska, Dresler. Střely na bránu: 3:1. Střely mimo: 7:4. Rohy: 6:3. Držení míče (v procentech): 53:47.
Oslava 73. klubového výročí nám v pátek v podvečer na Julisce zhořkla. V zápase 10. kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY s Prostějovem jsme prohráli 0:1 po gólu ze sedmé minuty. Další duel nás čeká už ve středu, kdy k nám k pohárovému utkání přijedou prvoligové České Budějovice.

Hodnocení trenéra:

Bohuslav Pilný (Dukla Praha): „Nebyl jsem ten, kdo by po dobrém začátku lítal v oblacích. Stejně jako teď nebudu tím, kdo by začal panikařit. Klukům v kabině jsem říkal, že musíme rozlišit dílčí porážku od prohrané bitvy. Je před námi ještě dvacet kol a my uděláme všechno proto, abychom se co nejdříve vrátili na vítěznou vlnu. Snad nám reprezentační pauza pomůže dát se dohromady. Nejsme efektivní a neklape nám to herně, to si přiznejme. Dnes jsme v první půli až na malé výjimky šance neměli. Ve druhé se to zlepšilo, sem tam jsme měli nebezpečné situace, ale nebylo nám souzeno. Musíme to napravit nejlépe už ve středu v poháru proti Budějovicím.“