clanek-1

05.09.2020, 10:00

TJ Sokol Třebeš

0:13

(0:7)

1. kolo, 2.liga dorostenek Čechy 2020/21

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Landová - Suchá, Doležalová, Ťokanová, Lifková, Smutná A., Smutná T., Al Sabagová, Staňková, Pakostová, Šmardová

Střídaly: Sokolová, Kocábková, Chrásková, Klimešová, Haužvicová, Matějovicová

Sestava hosté:

Veselá (55.Skoblíková) - Baga, Kuthanová, Bubáková, Bělohlávková (58.Posledníková) - Vostálová - Rybínová (65. Hamouzová), Dvořáková T. - Holečková (58.Lidická), Krajčová (65.Ryndzak), Pergnerová (58.Dvořáková K.)

  • Branky: 6., 9., 10., 51. a 58. Krajčová; 32., 38., 40. a 52. Pergnerová; 2., 53. a 80. Holečková, 73. Hamouzová
    Rozhodčí: Skyba - Česák, Nguyen

Hodnocení trenéra:

Jakub Kowolowski, trenér: "Utkání se hodnotí příjemně. Hráli jsme proti houževnatému soupeři a klobouček děvčatům z Třebše, která s námi udržela tempo dlouho. Zápas jsme měli od prvních minut ve svých rukách. Silnému dominantnímu výkonu jsme se přiblížili ve 20. minutě a tempo drželi zhruba do 60. minuty. Kvalitním pohybem, hrou v meziprostorech a změnou těžiště hry jsme si vytvořili dostatek příležitostí a jsem velmi potěšen, že se prosadili naše útočnice po týmové součinnosti!

Je třeba ale říci, že soupeř nás neprověřil příliš do obranné fáze, kde máme stále momenty, kdy situace řešíme zbrkle. Cítil jsem i mírnou nervozitu z úvodu, která sebou přinesla nekvalitní první dotek a v kombinaci nepřesnost. Ta se nás držela na můj vkus ve větší míře po celé utkání. Hráčkám však patří velké díky, i podpoře rodičů. Zápas je za námi a teď už je třeba se soustředit na další tréninky a zápasy."