clanek-1

S Mladou Boleslaví jsme získali bod

21.04.2019, 17:00

FK Dukla Praha

2:2

(0:1)

29. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Mladá Boleslav

Sestava domácí: Rada – Ostojič, Ďurica (C), D. Souček – Douděra, Tetour, Marek Hanousek, Miloševič – Djuranovič, P. González (80. Hadaščok), Lu. Holík (64. Podaný).

Sestava hosté: Šeda – Fulnek, Hájek, Jugas, Mareš – Ladra (86. Jakub Klíma), Hubínek, Bucha (59. Mašek), Tatajev (64. Takács), Přikryl (C) – Komličenko.

  • Branky: 79. Djuranovič (D. Souček), 88. Tetour – 25. Komličenko (Přikryl), 74. Mašek (Ladra).
    ŽK: 50. Ostojič, 62. Djuranovič, 90. Tetour – 28. Hájek, 48. Mareš, 63. Fulnek, 87. Přikryl, 88. Jugas.
    Rozhodčí: Houdek – Kotík, Flimmel.
  • Diváci: 769
Předposlední kolo základní části FORTUNA:LIGY přivedlo na Julisku Mladou Boleslav, která bojuje o první šestku. Hosté si vytvořili dvoubrankové vedení, Dukla ale ve druhém poločase vyrovnala a týmy si rozdělily po bodu.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: "Začátek zápasu byl z obou stran hodně opatrný, my jsme šli více dlouhým míčem než jsme chtěli a ve finální fázi jsme měli strach z řešení. Potom nastoupil faktor Komličenko, který dostal málo prostoru, ale i to mu stačilo, aby Boleslavi dopomohl k vedení. Celý první poločas byl bez šancí, v kabině jsme si něco řekli a druhý poločas jsme byli nebezpečnější a hladovější mužstvo, přesto jsme prohrávali 2:0. Nejvíc na tomto zápase si cením, že mužstvo ukázalo koule a nezabalilo to. Ne každý by to tak udělal. Mám takový pocit, že při troše klidu jsme si dnes mohli dojít pro tři body. Druhý poločas byl z naší strany abnormálně bojovný, kvalitní, měli jsme daleko víc příležitostí a remízy je škoda." 

Pokud jste nedělní zápas navštívili osobně, vyplňte náš feedback. Budeme rádi za vaše podněty a jednoho z vás odměníme dvěma VIP vstupenkami na příští domácí zápas.