clanek-1

Pět gólů od Slavie

06.04.2019, 19:00

FK Dukla Praha

1:5

(0:3)

27. kolo, Fortuna liga 2018/19

SK Slavia Praha

Sestava domácí: Rada – Bezpalec, Ďurica (80. Dancák), Souček – Hanousek, Doumbia, Douděra – Podaný, Holík (74. Djuranovič), Hadaščok (62. P. González) – Holenda.

Sestava hosté: Kolář – Coufal, Kúdela, Ngadeu, Bořil (66. Frydrych) – Král, T. Souček – Masopust (64. Ševčík), Hušbauer, Stoch – Milan Škoda (C) (74. Van Buren).

  • Branky: 77. Douděra – 13. Masopust, 18. Stoch, 22. Hušbauer, 53. Hušbauer, 90+1. T. Souček.
    ŽK: 83. Podaný.
    ČK: 87. Holenda.
    Rozhodčí: Franěk – Vlasjuk, Kříž.
Dukla jako předposledního domácího soupeře základní části letošní FORTUNA:LIGY uvítala na Julisce pražskou Slavii. Ta potvrdila své letošní kvality, které předváděla od začátku utkání.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Rozdíl byl dnes v kvalitě, ve finální fázi. Slavia nám potrestala jakoukoliv chybu, tam je jejich obrovská síla. My jsme věděli, že dokážou krásně manipulovat s postavením, že si počkají a potom na nás vylezou. Začátek zápasu byl z naší strany hodně zajímavý, měli jsme sebevědomí v kombinaci. První branka byla zlomová, protože smršť, která přišla v následných minutách, byla hodně krutá. I přes to, že jsme prohráli 1:5 se silným soupeřem, nemám hráčům krom taktických věcí do defenzivy – které jsou samozřejmě rozhodující – moc co vytknout, protože jsme dneska měli dvě možnosti: Buď čekat na smrt, nebo to Slavii znepříjemnit. Pokusili jsme se o to druhé a myslím si, že za výkon se hráči stydět nemusí. My se nebudeme zachraňovat v zápase se Slavií, ale věřím, že až udělám rozbor a znova hráče přesvědčím o tom, že to, co děláme, může fungovat, posune nás to dál. Výkony některých hráčů byly hodně zajímavé.“

Navštívili jste zápas se Slavií osobně? Vyplňte náš dotazník a pomozte nám zlepšovat prostředí na stadionu. Pro jednoho z vás máme 2 VIP vstupenky na další domácí zápas.