clanek-1

Z Ďolíčku s jedním bodem

02.12.2018, 15:00

Bohemians 1905

0:0

(0:0)

17. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: Fryšták – M. Dostál, Krch, Šmíd, Bartek – Záviška (72. Reiter), Jindřišek (C), M. Hašek, F. Hašek (81. Koubek), Vodháněl – Nečas (65. Mašek).

Sestava hosté: Rada – Douděra (29. Bezdička, 90. D. Breda), Ostojič, Raspopovič, Souček - Miloševič (C), Tetour, Bezpalec – Bilovský, Djuranovič (78. Brandner), Podaný.


  • ŽK: 34. Bezpalec, 74. D. Souček, 86. Tetour.
    Rozhodčí: Jílek – Kotalík, Pečenka.
  • Diváci: 3101
Nedělní utkání v Ďolíčku skončilo bezgólovou remízou s domácími Bohemians. V chladném a deštivém podvečeru Dukla znovu snížila ztrátu na střed tabulky.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Z beznadějné situace se pomalými krůčky škrábeme do stavu, kdy můžeme o něco hrát. To, že se tam škrábeme tuhou defenzivou, odráží stav kádru, který máme. Co se týče prvního poločasu – vyšla nám taktika, se kterou jsme do zápasu šli. Škoda šance Djuranoviče, který dostal přihrávku za obranu soupeře a neproměnil. Soupeře jsme do ničeho nepustili. Takhle pokračoval i druhý poločas, kdy se nám otvíraly brejkové situace, ale nevyřešili jsme je dobře. V posledních 10 minutách jsme udělali hodně faulů, nepochopitelně jsme se stáhli do defenzivy, a tím jsme Bohemce umožnili mít 3 velice dobré brankové příležitosti, my jen jednu po střele Podaného. Závěr jsme přežili a odvážíme si bod. Věřím, že dnešní bod a také třetí zápas bez obdrženého gólu nám dovolí se vyklidnit, protože to je největší problém našeho mužstva. Musíme se připravit na páteční utkání s Příbramí, které potřebujeme zvládnout.“