clanek-1

Bez bodů z Olomouce

22.09.2018, 15:00

SK Sigma Olomouc

1:0

(1:0)

9. kolo, Fortuna liga 2018/19

FK Dukla Praha

Sestava domácí: M. Buchta – Sladký, Štěrba, Jemelka, Vepřek (C) – Kalvach – Zahradníček, Houska, Falta (71. Texl), Hála (84. Yunis) – Plšek (88. Polom).

Sestava hosté: Rada – Miloševič (C), Raspopovič, Ďurica, Chlumecký – Bezpalec – Bilovský (82. Douděra), Doumbia (46. Brandner), Tetour, Djuranovič (67. Schranz) – Holenda.

  • Branky: 33. Jemelka.
    ŽK: 17. Houska, 62. Vepřek – 2. Bezpalec, 53. Chlumecký, 59. Tetour.
    Rozhodčí: Orel – Pospíšil, Arnošt.
  • Diváci: 2924
Utkání, které se psalo ve znamení nevyužitých šancí, vyhrála v zakončení lepší Sigma Olomouc, které stačil k vítězství jediný gól.

Hodnocení trenéra:

Roman Skuhravý: „Předposlední s posledním, věděli jsme, jaký zápas nás čeká. Paradoxně jsem vnitřně s hrou, s kterou jsme se tu prezentovali, hodně spokojený, protože tam byl velký nárůst oproti zápasu s Libercem, bohužel s tím, že na posledních třiceti metrech jsme netrpěliví a nedodržujeme to, co jsme se za 14 dní naučili v založení a středním pásmu. Věřím, že pokud tohle odstraníme, budeme úspěšní. Na druhou stranu to bylo vyrovnané utkání, prohrát ho ze standardní situace, na kterou se připravujete, mě hodně mrzí. Začátek druhého poločasu jsme byli jasně lepším týmem, bohužel to vyvrcholilo šancí Jana Holendy, kdy v takovém zápase si musíme pomoct. Závěr už byl hektický, rozkouskovaný, nedostali jsme se k zakončení. Velká pochvala pro mé hráče, jakým způsobem jsme se tu prezentovali v kombinaci, jednoznačně musíme přidat ve finální fázi, je škoda takhle zazdít zisky, které máme.“

Zdroj fotografie: SK Sigma Olomouc