clanek-1

U16: Z Podkrkonoší si přivážíme důležité vítězství

09.06.2018, 14:45

MFK Trutnov

1:5

(1:4)

29. kolo, Česká divize dorostu U17 2017/18

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Sestava hosté: Spilka (40. Štefan) – Mejdr (40. Šebrle), Kozojed, Denisenko, Erdmann – Mlejnek, Křenek, Uhlíř (40. Kleček) – Helík, Hudec (40. Terentjev), Novotný (40. Chalupa).

  • Branky: 3. a 30. Novotný, 17. Hudec, 9. Helík, 79. Křenek.
Po silném týmovém výkonu především v prvním poločasu se nám podařilo řešit finální fázi klidněji a s větší razancí. Odměnou nám bylo pět vstřelených gólů.

Hodnocení trenéra:

Petr Fišar: "Svižnou a přesnou kombinační hrou se nám hned v úvodu utkání podařilo vstřelit dvě branky po pěkných, nápaditých akcích. Tým hrál celoplošně propojen a presinkovými situacemi vysoko na polovině trutnovských jsme získávali míče. Vytvářeli jsme si dobré situace k zakončení. Do poločasu jsme přidali další dva góly. Ve druhé půli tým z Trutnova přidal na důrazu a my jsme se nepřesnými přihrávkami dostávali zbytečně do soubojů, a tím hra ztrácela na plynulosti. I tak kluci v těchto soubojích obstáli a v závěru jsme přidali pátý gól. Jsme rádi, že jsme utkání zvládli a prosadili se pěknými góly. Postupně zlepšujícím výkonem se v týmu buduje větší sebevědomí. Zveme Vás všechny na závěr sezóny, na mezinárodní turnaj All Stars Cup a budeme se těšit na Vaši podporu."