clanek-1
  • Články mládež

  • 15.09.2019

Dukla tradičně pomáhala s Teribearem

Letos se konal již 5. ročník sportovně - charitativní akce Teribear hýbe Prahou. I po přesunu z Letné zůstala dukelská mládež věrná a i letos dorazila v hojném počtu na Vítkov.

Letošní ročník se konal opět na Vítkově a to již třetí rokem. Od čtvrtka 5. září do soboty 14. září mohli na trať vyrazit malí, velcí, mladí, staří. Zkrátka každý kdo chtěl svým pohybem přispět na dobrou věc. Okruhy lze absolvovat i pouhou chůzí. Za krásných 10 dní Nadace Terezy Maxové dětem získala na pomoc potřebným přes 12 milionů korun. Účastníci na Vítkově nasbírali 407 196 kilometrů.
Ani Dukláci a Duklačky nazaháleli a vyrazili na trať v doprovodu trenérů a svých rodin. Na tabuli nakonec svítí na našem kontu 6501 kilometrů a tím pádem jsme se přičinili o 195 030 Kč, opět zase o něco více než minulý rok. Letošní Teribear provázely komplikace s časomírou, je tedy možné, že nějaké kilometry nám utekly. V každém případě je nejdůležitější záměr a to pomoci pohybem. Odměnou všem byla celomládežnická akce. Neuvěřitelný zážitek, když se na schodech pod sochou Jana Žižky sešli kluci a holky napříč všemi kategoriemi a spustili dukelské choreo ve spolupráci se svými rodinami.
Děkujeme Teribear za tu možnost. Všem patří obrovský dík za reprezentaci klubu a především za to, že jste se přidali a pomohli dobré věci. Tak třeba zase za rok na trati. :)