clanek-1
  • Články žáci

  • 15.09.2015

Výsledky žákovských kategorií z víkendu 12. - 13. 9. 2015

Utkání žáků se nesla na vítězné vlně. Starší žáci hostili Chrudim. Rezerva starších žáků přivítala Dolní Chabry. Mladší žáky hostil Baník Most a rezervu mladších žáků hostila nedaleká Bílá Hora.

FK DUKLA PRAHA U15 - MFK CHRUDIM U15 3:2 (1:1)

Branky: Dostál, Jarovský, Podzimek.
FK Dukla Praha: Šerák - Petrouš, Bican, Linhart (50. Janků), Verbík - Podzimek (65. Přibyl), Urban, Dostál - Neruda (55. Havlíček), Jarovský, Březina.

Tomáš Večeřa: "Do utkání jsme vstoupili aktivně a po několika dobrých situacích se po zakončení Javiera prosadil Bert. Místo toho, aby jsme toho využili a stejně jako proti Slavii v týdnu byli kvalitní na míči, opakoval se herní projev z utkání na Meteoru. Ve druhé půli díky zvýšené aktivitě Dostiho se chytli i další hráči a přesto, že herní projev se zlepšil nepatrně, stačilo to na to, abychom urvali všechny body. Momentální herní útlum se projevoval i v zakončení. I tak chlapci zaslouží pochvalu, že v takto pro ně těžkých podmínkách utkání zvládli dovést k vítězství. Děkujeme soupeři za vytvoření dramatického utkání."

FK DUKLA PRAHA U14 - MFK CHRUDIM U14 9:0 (2:0)

Branky: 2x Šátek, 2x Kozojed, 2x Veleba, 2x Ježek, Ciolek.
FK Dukla Praha: Bičiště, Mejdr, Peřina, Noll, Hypius, Ježek, Pospíšil, Kleček, Novotný A., Ciolek, Spáčil, Veleba, Šátek, Kozojed, Šebrle.

Pavel Sedláček: "K dalšímu utkání žákovské ligy zavítal do Ruzyně tým Chrudimi. V podstatě po celé utkání se hrálo na polovině chrudimských a naši kluci si vyzkoušeli zejména hru v ofenzivní fázi. Vsítili jsme nakonec devět branek. Kluci zaslouží za výkon pochvalu stejně jako hráči Chrudimi, kteří přestože byli neustále pod tlakem, tak se snažili hrát konstruktivní fotbal a nenakopávali míče bezhlavě dopředu. U nás se začíná pomalu projevovat přerod z malých forem na velké hřiště, kluci začínají vnímat prostor a učí se s ním pracovat. Těšíme se na další utkání a děkujeme i všem divákům z řad rodičů za podporu."

FK DUKLA PRAHA "C" - SK DOLNÍ CHABRY 12:0 (7:0)

Branky: Štefan 5 (Kubies, Novák, Houška, Matoušek 2, Janků), Matoušek 2 (Novák, Janků), Janků 2 (Novák 2, Matoušek, Beran), Vožický, Novák (Beran), Greguš (Janků).
FK Dukla Praha: Přibyl, Beran, Greguš, Houška, Kočí, Kubies, Štefan, Pařízek, Ladislav, Havlíček, Matoušek, Janků, Novák, Verbík, Vožický.

Tomáš Večeřa: "Celý tým si s velkou chutí zahrál. V situacích jsme většinou hledali volné spoluhráče a výsledkem bylo vysoké skóre a hlavně spousta pohledných akcí. I přes nepříznivý výsledek velkou pochvalu směřujeme hráčům soupeře, kteří se neustále snažili hrát a technicky řešit herní situace."

FK BANÍK MOST U13 - FK DUKLA PRAHA U13 7:14 (1:9)

Branky: Štěpán 5x, Bárta 2x, Komárek 2x, Fišer 1x, Fojt 1x, Málek 1x, Krenciv 1x, Korseko 1x.
FK Dukla Praha: Ulman, Spilka - Bárta, Mareš, Novotný, Fišer, Unger, Villaseca, Štěpán, Jakoubek, Špatenka, Málek, Komárek, Teplý, Krenciv, Korseko, Tomek, Loffler, Fojt, Dragošek.

Patrik Zeidler: "První utkání s týmem "silné sedmičky" naší skupiny jsme odehráli na výborně připravené travnaté ploše v TCM Albrechtická. K prvnímu poločasu jsme přistoupili velmi zodpovědně a koncentrovaně, domácí jsme ve všech aspektech hry přehrávali, vytvářeli si po hezkých akcích šanci za šancí a také efektivita v zakončení byla tentokrát poměrně slušná. Hře nechybělo nasazení, nápad a kluci oplývali aktivitou. Bohužel první poločas nás uchlácholil a nasměroval k mdlému výkonu v druhé třicetiminutovce. Domácí jsme sice opět přehrávali a vytvořili si snad stejně brankových příležitostí, jako v poločase prvním, ale náš lehkovážný přístup v soupeřově šestnáctce udržel domácí v nadějích, čehož dokonale využili z ojedinělých brejkových situací a dokonce vstřelili o jednu branku více než my. Náš hlavní cíl je v tuto chvíli zcela jasný: pracovat na psychické připravenosti celého týmu! Klukům děkujeme za koncentraci a nasazení v prvním poločase."

FK BANÍK MOST - FK DUKLA PRAHA U12 9:13 (5:11)

Branky: Kratochvíl 4x, Procházka 3x, Novotný, Drahovzal, Mentberger, Laštůvka, Pavlovský 2x.
FK Dukla Praha: Sádlo, Chloupek – Hunal, Laštůvka, Břeh, Hubl, Bačinský, Hauser, Procházka, Juklíček, Drahovzal, Puchala, Mentberger, Kratochvíl, Novotný, Cízner, Slapnička, Chlupáč, Pavlovský, Tomeček D., Tomeček M., Škoch.

Jaroslav Žipaj: "V prvním poločase jsme v utkání s Baníkem měli velmi slušnou dvacetiminutovku, ve které jsme dokázali dohrát poměrně velké množství našich příležitostí a i na míči jsme byli silnějším týmem. Ve druhém poločase můžeme být spokojeni jen se zlepšující se defenzivní činností většiny kluků. Po zisku míče nám bohužel scházel potřebný klid, rozvaha a rychlejší roztažení, a tak jsme se do rozvinutí souvislejších a kvalitnějších akcí na polovině soupeře nedostávali tak často, jak bychom si představovali."

TJ SOKOL BÍLÁ HORA - FK DUKLA PRAHA "C" 2:21 (0:11)

Branky: Krenciv 7x, Petřina 2x, Cízner 2x, Tomeček D. 2x, Jakoubek 4x, Bárta 2x, Spilka 2x.