clanek-1
  • Články mládež

  • 13.08.2015

Letní fotbalové kempy jsou za námi!

O letošních prázdninách jsme uskutečnili 6 fotbalových kempů pro mládež. První tři turnusy kempů se tradičně konaly v Chotýšanech pod patronací sportovního ředitele Güntera Bittengela. Tyto pobytové kempy jsme letos rozšířily o jeden kemp v Liblíně určený pouze děvčatům. Poslední dva turnusy, tentokráte příměstských kempů pod patronací trenéra A týmu Jana Suchopárka, se konaly na Aritmě. Kempů se zúčastnilo přes 330 dětí nejen z České Republiky.

Kluci a holky měli připraven fotbalový program i mimofotbalový program. Tréninkové jednotky byly vedeny především pro rozvoj individuálních činností jednotlivců, nechyběly zábavné fotbalové hry ani závěrečné fotbálky. Děti měly vedle tréninkových jednotek přístup do soccer parku, také hrály různé pohybové, vědomostní, naučné a teambuildingové hry v přírodě. Na pobytových kempech měla největší ohlas takzvaná Stezka šikulů, kde si děti vyzkoušely třeba i řezání dříví. Dětem se v průběhu kempů věnovali licencovaní trenéři z FK Dukla Praha. Na každém kempu byl přítomen i trenér gólmanů. V letošním teplém počasí nechyběly ani vodní radovánky jako například bazén a osvěžující koupaliště v Divoké Šárce.

Günter Bittengel na jednom ze tří turnusů fotbalových kempů v areálu Green Valley u Chotýšan.

Velké poděkování patří všem, kteří nás v kempech jakkoliv podpořili. Další díky patří všem trenérům, kteří strávili svůj volný či dovolenkový čas na kempech. A největší díky patří všem zúčastněným. Tak zase za rok na viděnou. :)

Tento projekt byl podpořen městskou částí Praha 6. Děkujeme.

Jan Suchopárek s malými fotbalisty cestou na Divokou Šárku.

Fotogalerie z turnusů v Chotýšanech najdete ZDE nebo na facebooku mládeže FK Dukla Praha.
Fotogalerie z turnusů na Aritmě najdete ZDE nebo na facebooku mládeže FK Dukla Praha.
Fotogalerie z dívčího kempu v Liblíně najdete na facebooku dívek FK Dukla Praha ženy.