clanek-1
  • A-tým

  • 22.04.2015

Jan Blažek odpovídal na otázky fanoušků

Přinášíme odpovědi Jana Blažka na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci během měsíce března. Otázky neprošly redakční úpravou.

Ahoj Hanes, zhruba před 9 lety bylo tvým přáním a cílem hrát fotbal v nějakém evropském velkoklubu. Už víš, kde se stala chyba? RRR99
Odpověď:
Ahoj, bohužel nevím, kde se stala chyba. Kdybych to věděl, snažil bych se ji napravit.

Jak vnímáš fanoušky v českém fotbalu? Anonym
Odpověď:
Fanoušky jsem zažil i v Polsku a Řecku, v Řecku vládlo „peklo“ a v Polsku byly plné stadiony, a to se s českou kulisou nedá srovnávat. Zažil jsem pár momentů v Čechách, na které nikdy nezapomenu, se Slavií derby a s Libercem oslavu titulu, ale právě v tom to je, v Čechách lidi přijdou pouze když se slaví titul nebo něco podobného.

Ahoj Honzo, plánuješ se v Dukle zabydlet na delší dobu, pokud ti bude nabídnuta smlouva? A jaké jsou tvé fotbalové ambice? Přeji mnoho úspěchů. Martin
Odpověď:
Ahoj. Plánoval bych se tu zabydlet, ale bude se to řešit až na konci sezony. A co se týče mých ambicí, chtěl bych se prosadit v nějakém dobrém klubu, když to bude tady na Dukle, budu jen rád.

Předem zdravím. Doufám, že hostováním to neskončí. Ať se daří a podaří se skončit co nejvýše. Jirik54
Odpověď:
Dobrý den, děkuji. Bohužel jsem se teď zranil, takže možná bude složité tu pokračovat, protože ani nehraju. Ale vše se bude řešit až na konci sezony.


Dobrý den, když srovnáte fanoušky Dukly a fanoušky například Liberce, jaký je rozdíl? Děkuji. Vojta
Odpověď:
Dobrý den, největší rozdíl je ve fanouškovské základně. Dukla má pár věrných, v Liberci jich bylo více.

Ahoj Honzo. Pokud by se Ti v Dukle dařilo uvažoval jsi o tom, že zůstaneš déle a podepíšeš víceletou smlouvu. Nebo bereš pouze toto hostování a dost? Janíček
Odpověď:
Ahoj. Pokud by se mi dařilo a dával bych góly určitě bych tu byl rád, ale nedaří se mi a k tomu jsem se teď zranil, tak uvidíme v létě.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve Formuli 1? Pavel
Odpověď:
Dobrý den. Fandím McLarenu.

Předem posílám pozdrav a chtěl bych se zeptat zda tvoje hostování skončí opravdu v červnu a nebo je i reálné že bys přestoupil na trvalo k nám? Setňa
Odpověď:
Dobrý den. Uvidíme, jestli se mi podaří co nejdříve uzdravit a dát ještě nějaké góly. Pak bude záležet na rozhodnutí vedení klubu.