clanek-1
  • A-tým

  • 13.02.2015

Jan Blažek si na Kypru vystřílel hostování

Fotbalista Jan Blažek, který dříve působil v Liberci, pražské Slavii či v řeckém druholigovém AP Eginiakos, bude v jarní části sezony oblékat dres Dukly.

Ofenzivní hráč přesvědčil na kyperském soustředění o svých kvalitách jak trenéra Kozla, tak vedení klubu. Jeho tři vstřelené branky (dvě proti Atlantasu a jedna proti Žalgirisu Vilnius) mu pomohly k angažmá na Julisce.

V dresu Dukly odehraje Jan Blažek jarní část sezony 2014/2015. Jakožto hráč Liberce bude útočník v kádru Luboše Kozla působit v rámci hostování.

Jan Blažek
Šestadvacetiletý útočník, který prošel mládežnickými týmy Žacléře, Trutnova a Hradce Králové. Od roku 2002 působí v severočeském klubu Slovan Liberec, kde také podepsal svou první profesionální smlouvu a kde také debutoval v nejvyšší české soutěži. V roce 2008 odešel na hostování do Slavie Praha, se kterou získal titul a kam se po několika letech na jednu necelou sezonu opět vrátil. Za svou kariéru hostoval v řeckých klubech AE Larissa, Apollon Smyrnis a poté zavítal do polského Podbeskidzie Bielsko-Biała. Naposledy působil v druholigovém AP Eginiakos opět v Řecku


Jan Blažek s Patrikem Gedeonem při utkání s Žalgiris Vilnius.