clanek-1
  • Články mládež

  • 03.04.2014

Školička doprovázela poprvé velké fotbalisty v ligovém zápase

Sobota 8.3.2014 byl pro naší Školičku velkým dnem. Poprvé jsme si zahráli mezi sebou turnaj v nafukovací hale na Hanspaulce a potom se vydali na Julisku doprovázet velké fotbalisty k ligovému utkání FK Dukla Praha - FC Vysočina Jihlava. Pro kluky to byl velký zážitek a v poločase ukázali divákům na tribuně, že malý balónek je už nějaký čas jejich velký kamarád!

Dovolte mi, abych se Vám představila. Jsem Školička Dukly Praha a mám už celkem 45 členů, kluků (i holčiček) ročník narození 2008 a 2009. Od začátku našich tréninků v září minulého roku udělaly moje děti velký pokrok a nyní již dvakrát týdně prohání nejmenší balón čím dál svižněji a šikovněji. Věřím, že vychovám nejednoho dobrého fotbalistu, ale hlavně, že naučím děti jak se správně chovat v týmu a hrát nejen na hřišti, ale i v životě vždy FAIR PLAY.

Po prvním vrcholu v podobě interního turnaje a doprovázení ligových fotbalistů nás teď v dubnu čeká další velká akce. Jedeme na soustředění! Slyšte slyšte, 25 dětí ve věku 5-6 let bude poprvé spát bez rodičů v krásném areálu v Kunicích. Tam budeme nejenom trénovat, ale večer si opečeme buřty a v neděli 13.4. sehrajeme svůj první oficiální zápas proti Bohemce. Už se všichni moc těšíme, tak nám držte palce!