clanek-1
  • A-tým

  • 18.07.2011

Herní příprava A-mužstva jde do finiše

P R A H A - Už jen dva přípravné zápasy sehraje A-mužstvo Dukly v přípravném období. Ve středu nastoupí ve Voticích proti Dynamu České Budějovice a v pátek přivítá v prvoligové generálce Písek.

Středeční utkání začíná na Městském stadionu ve Voticích v 17 hodin. Dukla se tam střetne se soupeřem z jihu Čech, který obsadil v minulé prvoligové sezoně jedenácté místo. Zápas bude řídit hlavní rozhodčí Jech, na lajnách bude mít asistenty Urbana a Kotalíka.

Dynamo zatím odehrálo sedm přípravných zápasů, v nichž si připsalo čtyři výhry, jednu remízu a dvě porážky. "V tomto zápase bychom potřebovali mužstvo sehrávat, jenže tři ze čtyř záložníků, s nimiž jsme na úvod sezony počítali, v tuto chvíli nemáme," řekl pro klubový web trenér Jiří Kotrba.

Přímý přenos utkání můžete sledovat zde.

Generálku na nejvyšší soutěž sehraje Dukla v pátek, kdy na Julisce přivítá od 18 hodin FC Písek. Ten skončil v minulé třetiligové sezoně na sedmé příčce. Utkání bude řídit trojice sudích L. Kovařík - Mencl, T. Kovařík.

Pro Jihočechy to bude třetí přípravný duel. V tom prvním porazili Hořovicko, ve druhém nastoupí ve středu večer proti Příbrami.

Jak si povedou na Julisce?