clanek-1
  • TJ Kunice

  • 15.11.2013

Farma TJ Kunice přivítá druhý Převýšov

Kunice jsou po patnácti kolech na 9. místě tabulky. V předposledním kole podzimu a posledním zápase na domácím hřišti přivítají tým Převýšova. Hrát se bude v sobotu 16. listopadu 2013 od 13:30 hodin.

Druhý Převýšov nashromáždil za patnáct kol celkem 27 bodů, to je o celých 5 bodů více než získala naše farma TJ Kunice. V posledním kole remizoval se Štěchovicemi 0:0 a přidal tak do své celkové bilance třetí remízu. Do dnešního dne dále osmkrát zvítězil a čtyřikrát prohrál.

Naše vzájemná utkání z loňského ročníku mluví spíše pro sobotní hosty. Na domácím hřišti Kunice porazil 2:1, na domácím hřišti naší farmy se oba týmy rozešly smírně 0:0.

"Čeká nás Převýšov, který se pohybuje v horní půlce tabulky. Vzhledem k tomu, že prosazuje kombinační fotbal, se na sobotní utkání těšíme. Bude to soupeř, který se nebude snažit pouze bránit, ale bude hrát i fotbal. V posledních třech utkáních jsme získali pouze bod s propastným skóre 1:8, což nás samozřejmě netěší a pokusíme se to v utkání nějakým způsobem změnit, aby jsme to skóre trochu vyrovnali, získali tři body a mohli zimní přípravu začít s větším klidem," uvedl trenér Jaroslav Peřina.

Onlajn záznam můžete sledovat na TvCom.cz nebo Onlajny.cz.