clanek-1
  • Články dorost

  • 29.10.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 26. - 27. října 2013

Vítězstvím skončila obě utkání mladších dorostenců proti týmům Ústí nad Labem. Sedmnáctka zvítězila 1:0, šestnáctka 3:2.

FK Dukla Praha U17 - FK Ústí nad Labem 1:0 (0:0)

Branky: Tylšar (as. Hájek, Stýblo).
Dukla: Štorc - Stýblo, Pártl, Pešička, Čermák - Mammedov, Sell, Tylšar - Štochl, Brabenec, Hájek.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "V dnešním utkání nás čekal vedoucí tým soutěže, který ještě neprohrál a inkasoval nejméně branek. Po hráčích jsme chtěli, aby si zápas užili a podali výkon, jaký podávali v posledních zápasech. Hráči včetně střídajících tak k zápasu přistoupili. Vyhráli jak na střely a šance, tak i na vstřelenou branku a zaslouženě vyhráli. Po zápase si mohli vychutnat potlesk svých rodičů, a to je pro ně ta nejkrásnější odměna. Dnes můžeme slavit, ale zítra zase trénujeme. Jedeme dál."

FK Dukla Praha U16 - FK Ústí nad Labem 3:2 (2:2)

Branky: 18. Koubek (Doležal), 20. Ulan, 46. Doležal (Koubek).
Dukla: Czehowsky – Jardeky (41. Pusch), Šíma (34. Kocourek), Šimek, Ulan – Doležal, Kaník, Král – Garček, Koubek, Vácha.

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "Poločas dnešního utkání nás nezastihl v dobrém rozpoložení. Nechávali jsme soupeři příliš mnoho místa, v defenzivě prohrávali osobní souboje a v útočné fázi jsme nebyli přesní. Což vyústilo v poločasový výkon a stav, se kterým jsme byli hrubě nespokojeni. Ve druhé půli přišlo zlepšení, ale celkově byl náš výkon mdlý až ospalý. Další šance jsme si vytvořili, ale nebyla v tom naše typická lehkost. A tak je skóre nakonec dosti vybojované. Soupeře je třeba pochválit za dobrý, fotbalový výkon, který nám nadělal dost problémů."