clanek-1
  • A-tým

  • 10.10.2013

Jakub Mareš odpovídal na otázky fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Jakuba Mareše na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci. Otázky neprošly redakční úpravou.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? Pavel
Těm, co dávají křídla. :-)

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak jste si zvykl na nové prostředí v Dukle. Děkuji za odpověď a přeji mnoho úspěchů. Je mi 15 let. Michal Srba
Zvykl jsem si velmi dobře, myslím si, že herní styl Dukly mi sedí a doufám, že se to promítá i na hřišti. Mně je 26 let. :-)

Ahoj Kubo. Je mi 22 a hraji fotbal 15 let. Hrál jsem žákovskou a dorosteneckou ligu v Drnovicích a Vyškově. Na Kouba Cupu výběrů jsem byl nejlepší střelec a strašně rád bych si zahrál naši domácí ligu. Do Prahy jsem se nastěhoval kvůli práci, ale fotbal mám v srdci a nechci hodit tolik let dřiny za hlavu. Ale nevím jestli mám přijít k vám na stadion a zeptat se jestli mě zkusíte. Jinak jsem hrál poslední rok okres pod Edou Lasotou bývalým „ligáčem“, který mi ve všem pomáhal řadu let. Poraď mi. Díky za odpověď Lukáš
Lukáši, nikdy není pozdě na to splnit si svoje sny. Na tvém místě bych to určitě zkusil, nemáš co ztratit!

Ahoj Jakube, přeju Ti v Dukle jen to nej!!! Jak vycházíš s mým známým - kondičním trenérem Tondou Čepkem....? Spolupracuje se Ti s ním dobře....? Děkuji. Milan, fanda Dukly!!!
Děkuju! S Tondou vycházím dobře. Kondiční trenéři jsou vždycky terčem nadávek :-), ale já osobně s nimi žádný problém nemám. Spíš naopak.

Ahoj Jakube, ať se v Dukle daří a přeju ti abys byl pevným článkem základní sestavy. Byl jsem v Příbrami a podle mě tvoje ofenzivní hra se kladně projevila na hře celého mančaftu směrem dopředu. Zdraví Honza.
Děkuju, to vždy potěší. Jsem rád, že jako fanoušek cítíte, že jsem pomohl týmu.

Kubo, napadlo by Tě vůbec, že když jsi přijel se ”svojí” Boleslaví na Julisku jako host, tak že tam v podstatě za ”pár hodin” budeš doma? kouk
Nenapadlo. :-)

Ahoj Jakube, jak se ti v Dukle hraje a co říkáš týmu? Kdo je tvůj nejlepší parťák v Dukle? Přeju ti, ať se ti u nás v Dukle daří! Fanoušek Roman Volf
Ahoj Romane, tým má vysokou kvalitu, a tím pádem se mi hraje dobře. Můj nejlepší parťák?.... Kondiční trenér Tonda! :-) :-) :-) Děkuju! 

Zdravím, vítám Tě jako naši posilu a chci se zeptat - kdybys měl porovnat atmosféru v klubech, kde jsi působil, jak si v tomto stojí Dukla? Jinak dnes hodně štěstí s Brnem, šlapejte do toho a 3 body musí zůstat na Julisce! Míra
Díky za přivítaní! Srovnávat atmosféru v různých klubech je složité, každý má svoje specifika. V Dukle se ale cítím velice dobře! Tři body jsou doma.:-)

Zdravím Jakube, zajímalo by mě, jak ti sedí Juliska z pohledu hráče. Bolka má rozlohou oproti Julisce malý stadion. Nemá hráč, než si zvykne, problém např. s periferním viděním během zápasu, přesností dlouhých centrů, střelou na branku atd. Hodně zdaru na Julisce! Honza
Řekl bych, že si člověk určitě musí zvyknout na velikost hřiště. Ve srovnání Bolky a Dukly máš určitě pravdu, ale po tolika letech a zápasech si člověk zvyká rychle.

Ahoj, jak se ti líbí způsob vedení fotbalu na Dukle? :) Vojtis
Velmi. Dukla je unikátní v celkovém přístupu k práci s hráči, jasné herní koncepci a atmosféře v klubu

Vidím, že jste v tabulce šestí. Zase šestí. Oni chtějí být šestí. Fantom Fotbalu
Nechtěj.

Dobrý den chcete přestoupit po sezoně do Dukly nebo budete na lavičce v Mladé Boleslavi ?
Přeji mnoho úspěchu do budoucna. Ondra
Nad tím teď opravdu nepřemýšlím. Soustředím se na současné výkony v Dukle. Žlutej balet olé! :-) Děkuju!

Dobrý den, čím si vysvětlujete, že snad až na Marka Suchého a Tomáše Pekharta se nikdo z hráčů stříbrné dvacítky neprosadil na top úrovni? Byl ten tým opravdu tak dobrý, jak výsledek turnaje napovídá? Nebo hrálo velkou roli štěstí a skutečná kvalita hráčů se ukázala až později? Díky za odpověď a ať se daří! Standa
To je těžká otázka. Někteří kluci se prostě rozhodli využít nabídku do zahraničí hned po mistrovství, i když možná bylo ještě brzy. To ale nikdy nelze předem odhadnout. Je to o kombinaci mnoha faktorů. To, že jsme skončili těsně pod vrcholem, podle mě ukazuje sílu mančaftu i jednotlivých hráčů. Děkuju! 

A ještě dotaz na Spartu: čím to bylo, že jste se tam moc neprosadil? Nebyly tehdy potíže v kabině? Díky! Standa
K této otázce se nechci moc vyjadřovat. Se situací v kabině to ale vůbec nesouviselo, tam vůbec žádné problémy nebyly.

Zdravím, jak hodnotíte zápas v Třinci. A jak jste si užil penaltové drama? Překvapil Vás něčím soupeř? A jak hodnotíte atmosféru na stadionu? Čím to je, že trenér nasadil do základní sestavy jen tři hráče jako proti Plzni? Znamená to, že pohár je pro vás méně důležitý než liga? A jestli ano, proč? V poháru je větší šance dostat se do pohárové Evropy než z ligy a navíc vyhrát trofej. Nebo máte jiný názor? FotbalTřinec
Typický pohárový zápas – atmosféra na stadionu nic moc, hřiště také nebylo optimální, naší kombinační hře to moc nesvědčilo. Soupeř nás ničím nepřekvapil, hrál tak, jak odhadovali naši trenéři během přípravy. Sestava je vždycky rozhodnutím trenérů. Samozřejmě chceme bojovat na obou frontách!

Zdarec, co se ti stalo při zápase s Jabloncem? Vypadalo to docela nepříjemně a nikdo ze spoluhráčů a lékařů ti nepřišli na pomoc, až po chvíli. Snad budeš v pořádku! Držím palce v dalších kolech. Marek
Dostal jsem loktem, víc si ale nepamatuju. Až z médií a po shlédnutí zápasu v televizi jsem zjistil, že jsem byl opravdu několik vteřin mimo. Děkuju!

Zdravím, sledujete evrop. poháry? A speciálně české kluby. Co říkáte na jejich vystoupení? Prosím vyhrajte proti Spartě. Ona si titul za to co předvedla v EL vůbec nezaslouží. Kdyby něco uhrála, tak máme obrovskou šanci na 15. místo v koeficientu.
Děkuji, hodně štěstí, Jackie
Vaše přání je mým rozkazem:-) Jinak evropské poháry samozřejmě sleduju, ale ještě raději bych si je zahrál. Všem českým klubům, které bojují v Evropě, držím palce, to je jasné.

Dobrej, máte rád srandu? Jaké největší vtípky jste kdy v kabině zažil? A kdo se staral o zábavu v kabinách kde jste dřív působil a kdo na Dukle? A šel by jste někdy do něčeho takového jako hráči AC Milán? http://www.youtube.com/watch?v=FIKZg3IOvLk.
Děkuji, No name
Mám, bez toho si žádnou kabinu nedokážu ani představit. Jaké nejlepší jsem zažil? Těch je dost, ale jsou nepublikovatelné. :-) Každý ví, že třeba Eda Poustka, kterého jsem zažil v Teplicích, je vyhlášený srandista, jeho zásoba vtipů je nevyčerpatelná. Jednoznačně bych do podobné akce jako v AC šel, ale v Čechách se tohle asi moc nenosí.